Arkisto

Kategoriat
toukokuu 30, 2017

Suunnittele lapaset juhlavuoden kunniaksi

Enontekiön Kehitys Oy järjestää suunnittelukilpailun 140 vuotta täyttävän Enontekiön kunnan kunniaksi. Käsinneulotut lapaset ovat kaunista suomalaista käsityökulttuuria. Suunnittele ja toteuta lapaset, jotka kuvastavat Enontekiön ja TosiLapin parhaita puolia. Osallistu kilpailuun 15.8. mennessä.

Kilpailun tavoitteet
Kilpailu on kaikille avoin. Tehtävänä on suunnitella neulontaohje ja toteuttaa neuloen lapaset.

Suunnittele ja toteuta lapaset, jonka inspiraationa on Enontekiö. Anna mielikuvituksesi lentää ja ideoi lapaset.

Kilpailussa on kaksi eri sarja:

  • Enontekiön juhlavuosi –lapaset (käytettävä Enontekiön vaakunan värejä)
  • TosiLappi –lapaset (käytettävä Tosilappi –logon värejä)

Voit osallistua molempiin sarjoihin ja niin monella parilla kuin haluat. Neulonta-ohjeet tulee olla sekä naisten että miesten lapasille, kilpailuun toimitettavat mallilapaset voivat olla omavalintaisesti kummat vain. Kilpailutyön tulee olla ennen julkaisematon ja idea tekijän oma. Materiaalin tulee olla pääosin villalankaa.

Kilpailun kulku
Kilpailuaika on 1.6.-15.8.2017. Lähetä tai toimita lapaset 15.8. mennessä osoitteeseen Enontekiön Kehitys Oy, Ounastie 165, 99400 Enontekiö. Muista liittää mukaan yhteystietosi sekä kerro mikä innoitti sinua tähän malliin ja miksi.

Voittajien äänestys ja palkinnot

Kaikki kilpailun lapaset osallistuvat yleisöäänestykseen, joka järjestetään Väärtipäivien aikana 2017. Yleisö äänestää Enontekiön juhlalapasten ja Tosilappi lapasten voittajat.

Palkintona molempien sarjojen voittajat saavat 100 €.

Voittajalapaset jäävät Enontekiön Kehitys Oy:n / Enontekiön kunnan markkinointikäyttöön, muut kilpailuun luovutetut mallilapaset lahjoitetaan Luppokodille.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajien nimet ja kilpailutyöt julkistetaan Enontekiön kunnan kotisivuilla sekä Enontekiön Sanomissa.

Osallistumalla kilpailuun osanottaja hyväksyy nämä ehdot.

Kilpailun järjestäjä on Enontekiön Kehitys Oy, tarvittaessa lisätietoja puh. 0400-716 908.

Kilpailutöiden käyttö- ja tekijän oikeus
Enontekiön kunnalla/Enontekiön Kehitys Oy:llä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden neulontaohjeita ja lapasmalleja sekä luovuttaa niitä kolmannelle osapuolelle ilman erillistä korvausta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kilpailuohjeiden tarkennuksiin.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat