Asuminen ja ympäristö

Enontekiön Sähkö Oy

Ajankohtaista

SÄHKÖNJAKELU KESKEYTYY

Suoritamme sähköverkon huoltotöitä: 18.2.2020 klo: 12:00 – 16:00
Sähkönjakelu keskeytyy Ropinsalmen kylälän alueella ja Ruotsin Naimakassa.
Sähkö voidaan palauttaa aikaisemminkin.

Lisätietoja:
sähkötöiden johtaja
Risto Autto
puh: 040 548 5076


Huijauspuheluita liikkeellä

Rovaniemen Verkko Oy:n nimissä ja Keminmaan Energia ja Veden nimissä on soitettu huijauspuheluita. Puhelut ovat koskeneet vanhojen talojen sähkötarkastuksia. Tietoomme ei ole tullut, että Enontekiön Sähkö Oy:n nimissä olisi tehty samanlaisia puheluita. Jos saatte erikoisen soiton sähkötarkastuksiin liittyen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Linkit uutisiin yhtiöiden sivuille

Napapiirin Energia ja Vesi: https://www.neve.fi/tietoa-meista/uutiset/huijauspuheluita-liikkeella
Keminmaan Energia ja Vesi: https://kmev.fi/huijauspuheluita-liikkeella/

 


Hyvä asiakkaamme,

Energiapolar ja Loiste yhdistivät sähkönmyyntinsä 1.3.2019 voidakseen tarjota hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä uusia hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Loiste kuuluu Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon ja muutos vahvistaa sen asemaa alati muuttuvilla sähkömarkkinoilla.

Näiden muutoksien jälkeenkin jatkamme tuttuna, paikallisena sähkönmyyjänäsi ja toimimme Lapin elinvoimaisuutta tukien. Käytämme markkinoinnissa Loiste Sähkönmyynnin lisäksi nimeä LoisteLappi, jotta meidät olisi helppo tunnistaa. Laskutukseen tulemme tekemään muutamia muutoksia, joista saat helposti lisätietoa lukemalla tämän jutun.

Myynti ja siirto eri laskuille
Aiemmin paikallinen verkkoyhtiö on lähettänyt sinulle laskun, jossa on laskutettu sekä sähkönsiirto että Loisteen sähkönmyynti. Jatkossa saat kaksi laskua, verkkoyhtiö laskuttaa sähkön siirtomaksut omalla laskulla ja Loiste Sähkönmyynti sähkön myynnin osuuden omalla laskullaan.

Muutos tapahtuu 1.11., kun Loiste vaihtaa asiakastietojärjestelmää. Lokakuun toteutuneesta sähkönkulutuksesta lasku tulee vielä paikalliselta verkkoyhtiöltä, sen jälkeen Loiste Sähkönmyynniltä. Laskulla lukee loppulasku, mutta se ei tarkoita, että teidän sopimuksenne Loisteen kanssa päättyisi. Tietonne siirtyvät uuteen järjestelmään, jonka vuoksi loppulasku vanhasta järjestelmästä muodostuu. Sopimuksenne jatkuvat normaalisti uudessa järjestelmässä. Tämä ei vaadi teiltä mitään toimenpiteitä. Toivomme, että muutos selkeyttää sähkölaskutusta. Maksamisen helpottamiseksi suosittelemme, että otat käyttöön omaan verkkopankkiisi tulevan e-laskun heti ensimmäisen laskun saatuasi. E-lasku on vaivaton ja nopea tapa hoitaa laskunmaksu.

Muutoksia maksamiseen
Kun saat Loisteen laskun, tarkistathan sitä maksaessasi, että laskun tili- ja viitenumerot tulevat oikein. Näin toimimalla varmistat, että maksu tulee perille. Jos käytössäsi on e-lasku tai suoramaksu, tarkista alla olevat pankkikohtaiset erot tarvittavissa toimenpiteissä.

  • Osuuspankin asiakkailla e-lasku- ja suoramaksusopimukset siirtyvät Loiste Sähkönmyynnille automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään,
  • Nordean asiakkaat saavat verkkopankkiin uuden e-laskuehdotuksen, jonka voit helposti hyväksyä. Suoramaksusopimus siirtyy automaattisesti.
  • Muiden pankkien asiakkaat saavat e-laskuehdotuksen verkkopankkiin automaattisesti ja suoramaksusopimuksen saa voimaan ottamalla yhteyttä oman pankin asiakaspalveluun.

Uutta Loisteen asiakaspalvelussa – maksuton numero ja pitkä palveluaika
Marraskuun alusta alkaen Loisteen asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin kello 8-20. Voit soittaa numeroon 0800 9 2000, kun asiasi koskee Loisteen sähkönmyyntisopimusta, olet muuttamassa tai haluat lisätietoja laskusta tai sen maksamisesta. Numero on maksuton.

Enontekiön Sähkö Oy:n asiakaspalvelu palvelee teitä tuttuun tapaan numerossa 0404876982, arkisin klo 9-15.

Oma Energia käytössäsi 24/7
Loisteen Oma Energia -palvelua voit käyttää silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelusta löytyvät sähkönmyyntisopimusta koskevat tiedot, laskuarkisto ja sähkönkulutuksen seuranta tunnin tarkkuudella. Voit jättää palvelun kautta meille myös palautetta tai päivittää yhteystietosi. Oma Energia -palvelu löytyy loiste.fi -etusivun oikeasta yläreunasta. Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Yhteystiedot

Vikapäivystys työajan ulkopuolella: 040 537 2402

Puhelut alla oleviin numeroihin virastoaikana arkisin klo 9:00-15:00

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@enontekio.fi

Asiakaspalvelu
Toimistosihteeri
Hanna Palojärvi
puh. 040 487 6982

Toimitusjohtaja
Johannes Rauhala
puh. 040 680 3697

Sähköliittymätiedustelut sähköpostitse johannes.rauhala(at)enontekio.fi

Sähkötöiden johtaja
Risto Autto
puh. 040 548 5076

 

 

 

 

 

Sähköverkkoasentaja
Pekka Keskitalo
puh. 0400 963 680

Sähköverkkoasentaja
Hannu Kultima
puh. 040 771 3902

Sähköverkkoasentaja
Henri Proksi
puh. 040 554 6400

Sähköverkkoasentaja
Nilsuule Näkkälä
puh. 040 189 9285