Arkisto

Kategoriat
10 lokakuun, 2023

Enontekiön koululaisten syysloma on viikolla 42

Viikko 42 on hengähdystauko koulutyöhön Enontekiön koululaisilla. Loman ajankohta näin lokakuussa on syksyinen, ja samalla kenties myös talvinen, sehän on ihan kulman takana.

Syyslomalla voi pelata vaikka matsin frisbeegolfia. Frisbeegolf-rata on elokuussa raivattu, ja on nyt pelattavassa kunnossa. Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin ”pallogolfissa”. Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä, joita on erikokoisia ja painoisia. Pallogolfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja.

Ehkäpä päiväretki tunturiin olisi rentouttavaa puuhaa syksyn aherruksen jälkeen. Alueen suosituimpia vaelluskohteita ovat Hetta-Pallas-vaellusreitti, Pöyrisjärven erämaa ja  Käsivarren erämaaSaana-tunturin ympäristössä ja Mallan luonnonpuistossa Kilpisjärvellä on päiväretkiin hyvin sopivia reittejä. Hetassa Tunturi-Lapin luontokeskuksen ja Jyppyrän ympäristössä on eri pituisia merkittyjä päiväretkireittejä.

Sateen sattuessa Enontekiöllä on kaksi kunnan ylläpitämää kuntosalia: Hetassa ja Kilpisjärvellä.
Molemmat kuntosalit ovat nykyaikaisesti varusteltuja monipuoliseen harjoitteluun ja ovat avoinna viikon jokaisena päivänä.

Hotel Levi Spa tarjoaa Enontekiön kuntalaisille alennusta kylpylän sisäänpääsymaksuista. Alennuslippu ostetaan etukäteen Enontekiön pääkirjastosta Hetasta. Liput on tarkoitettu vain enontekiöläisten käyttöön, niiden jälleenmyynti on kielletty. Hinnat 17 euroa/aikuinen ja 10 euroa / lapsi 4-17v.

Kino Hetta esittää elokuvia Tunturi-Lapin luontokeskuksen auditoriossa, osoitteessa Peuratie 15.

Maanantaina 16.10. klo 17, Kuolleet lehdet, K7 kesto 1h 21min, liput 9€
Keskiviikkona 18.10. klo 14, Ryhmä Hau: Mahtielokuva, K7 kesto 1h 33min, liput 6€
Perjantaina 20.10. klo 18, Ryhmä Hau: Mahtielokuva, K7 kesto 1h 33min, liput 6€
Sunnuntaina 22.10. klo 14, Kuolleet lehdet, K7 kesto 1h 21min, liput 9€

Nuorisotila ei ole avoinna syyslomaviikolla, eikä myöskään kerhoja ole syyslomalla.

 

Lisätietoja https://enontekio.fi/

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat