Arkisto

Kategoriat
lokakuu 25, 2019

Enontekiön kunta hakee hankekehittäjää/Eanodaga gielda ohcá prošeaktaovddideaddji

Enontekiö on pirteä ja mahdollisuuksia täynnä oleva vajaan kahden tuhannen asukkaan ja pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi laajin kunta Suomen käsivarressa. Kunta on tunnettu tuntureistaan ja luontomatkailusta ja tarjoaa rauhallisen ja kauniin asuinympäristön sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet.

Enontekiön kunta hakee hankekehittäjää määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 2.1.2020-31.12.2022.

Projektiluonteisen tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 2 vuoden kokemus hanketehtävistä.  Tehtävässä vaaditaan sujuvaa ruotsin/norjan kielen taitoa.

Hankekehittäjän keskeiset tehtävät ovat seuraavat:
– Kunnan hanketoiminnan kokonaiskehittäminen
– Kunnan hanketoiminnan koordinointi
– Hankkeiden valmistelu, hakeminen ja maksatustehtävät
– Kansainvälisten asioiden hoitaminen
– Työllisyyden koordinoinnin tehtävät.

Arvostamme kehityshakuisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Saamen kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa 25.11.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Enontekiön kunnanhallitus, Ounastie 165, 99400 Enontekiö. Hakemukset voi lähettää myös sähköpostilla kirjaamo@enontekio.fi.

Lisätietoja antaa
Kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, puh. 0400 694 945

Lisätietoja Enontekiön kunnasta www.enontekio.fi

 
Eanodat lea virkos ja vejolašvuođaid dievva leahkki, vádjit guovtte duháha ássi, ja viidodaga dáfus Suoma goalmmádin viidáseamos gielda Suoma giehtaruohttasis. Gielda lea dovddus duoddariin ja luondduturismmas ja dat fállá ráfálaš ja čáppa ássanbirrasa ja maiddái erenomáš asttuáigevejolašvuođaid.

Eanodaga gielda ohcá prošeaktaovddideaddji mearreáigásaš bargosoahpamušgaskavuhtii áigái 2.1.2020-31.12.2022.

Prošeaktalunddot barggu gelbbolašvuođaeaktun lea heivvolaš allaskuvladutkkus ja uhcimustá 2 jagi hárjánupmi prošeaktabargguin.  Barggus gáibidá njuovžilis ruoŧa/norjgga giela dáiddu.

Prošeaktaovddideaddji guovddáš barggut leat čuovvovaččat:
– Gieldda prošeaktadoaimma oppalašovddideapmi

– Gieldda prošeaktadoaimma koordineren
– Prošeavttaid válmmaštallan, ohcan sihke máksin- ja rehketbarggut
– Riikkaidgaskasaš áššiid dikšun
– Barggolašvuođa koordinerema barggut.

Atnit árvvus ovddidanvuoiŋŋa, buriid oktasašbargo- ja gulahallandáidduid sihke eaŋgalsgiela njuovžilis dáiddu. Sámegiela dáidu gehččojuvvo ovdun.

Bálkkámáksin mearrašuvvá GVBES:a mielde. Barggu deavdimis čuvvojuvvo 6 mánotbaji geahččalanáigi. Bargui válljejuvvon bargi galgá ovdal barggu vuostáiváldima ovdanbuktit dohkálaš doaktárduođaštusa dearvvasvuođastis.

Ohcamušaid ánsologahallamiin sihke gelbbolašvuođa čájeheaddji oahppo- ja bargoduođaštusaid galgá doaimmahit 25.11.2019 dmu 15.00 rádjai čujuhusain Eanodaga gielddaráđđehus, Ounastie 165, 99400 Eanodat. Ohcamušaid sáhttá sáddet maiddái šleađgapoasttain kirjaamo@enontekio.fi.

Lassidieđuid addá
Gielddahoavda Jari Rantapelkonen, tel. 0400 694 945

Lassidieđut Eanodaga gielddas www.enontekio.fi


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat