Arkisto

Kategoriat
24 kesäkuun, 2020

Enontekiön kunta hakee matkailun kehittäjää!

Enontekiön kunta hakee matkailun kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 30.11.2022. Toimenkuvaasi kuuluu Enontekiön kunnan ja matkailuyritysten yhteismarkkinoinnin (TosiLappi) sekä matkailusektorin yleinen kehittäminen pääosin hanketyöllä toteutettavana kehitysajanjaksona 2020-2022. Tänä aikana suurtuntureiden ja revontulten alueesta neljän valtakunnan (Suomi, Ruotsi, Norja ja Saamenmaa) rajalla on kehittynyt entistä paremmin matkailijaa palveleva, laajemmin verkostoitunut ja entistä vetovoimaisempi matkailukohde.

Sinulla on toteutusvastuu Enontekiön kunnan matkailusektorin hankkeista ja toimit matkailun asiantuntijana Enontekiön kunnassa. Koulutusvaatimuksena on matkailualan tai soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja vähintään 2 vuoden kokemus sekä matkailunalan asiantuntija-/johtotehtävistä että hanketyöstä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtäväkohtainen palkka on 3050 €/kk, mihin on mahdollista saada työehtosopimuksen (KVTES) mukainen kokemuslisä.

Hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa14.7.2020 klo 16:00 mennessä osoitteeseen hannu.autto@enontekio.fi JA kirjaamo@enontekio.fi. Otsikkoriville maininta ”työhakemus (matkailun kehittäjä)”. Varaudu toimittamaan koulutus- ja työtodistukset viimeistään haastatteluvaiheessa.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hannu Autto (0400-132798, kesälomien takia jätä soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki työhaastattelut suoritetaan etänä (alustava aikatauluarvio haastatteluille on joko perjantaina 17.7. tai vaihtoehtoisesti 20.7. alkavalla viikolla).


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat