Arkisto

Kategoriat
18 elokuun, 2023

Enontekiön Kyläkierros 2023

Kunnanjohtaja Petri Härkönen on aloittanut virassaan elokuussa. Uutena kunnanjohtajana hän haluaa esittäytyä kuntalaisille ja samalla tutustua heihin kyläkierroksen merkeissä. Härkönen tekee kyläkierroksen yhdessä kunnanhallituksen puheenjohtajan Leena Palojärven ja hallintojohtaja Marja-Riitta Lukkarin kanssa.  

 

Kuntalaisten näkökulmien, ajatusten ja ideoiden kuulemisen lisäksi kyläkierroksella kerrotaan kunnan ajankohtaisista asioista kuten investoinneista, taloudesta sekä kehittämisestä. Kylätapahtumissa juodaan pullakahvit ja vaihdetaan ajatuksia leppoisissa tunnelmissa.  

 

Kyläkierros starttaa Peltovuoman koululla keskiviikkona 23.8. klo 15.30. Vuontisjärvellä kylätapaaminen on samana päivänä Viiman talolla klo 18.00. 

 

Kilpisjärven monitoimitalossa kolmikko on tavattavissa 24.8. klo 15.30 alkaen eli ennen Kilpisjärven osayleiskaavan yleisötilaisuutta.  

 

Palojoensuussa ajatuksia vaihdetaan kyläyhdistyksen talossa 28.8. klo 15.00 ja Karesuvannon koululla samana päivänä klo 18.00.  

 

Keskiviikkona 30.8. kylätapahtuma on Leppäjärvellä, Kelotin rantamajoilla klo 15 ja Palojärvellä, Ruijantie 2715 klo 18. Hetassa tavataan torstaina 31.8. Luovatuvalla klo 17.  

 

Kuntalaisten palautteet ja ajatukset ovat hyvin tärkeitä kylien ja kunnan kehittämisessä. Jos oma kyläsi ei tässä vaiheessa ole mukana, tulethan tapaamaan viranhaltijoita Sinulle sopivaan kylätapahtumaan. Kylätapahtumista tarkemmin kunnan nettisivuilla sekä Facebookissa! 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat