Arkisto

Lapin kamariorkesterin konsertti Espagnole!


13.09 (19:00 - 21:00)
Olos Polar Center
Espagnole!.

Kamarisinfoniakonsertti i / chamber symphony concert i.
Pe 13. 9Klo 19 olos polar center, muonio.

Lapin kamariorkesteri konsertoi keskellä lapin taianomaista ruskaa espanjalaisvivahtein. Kamarisinfoniakonsertissa espagnole! orkesterin solistiksi palaa viulutaituri guy braunstein. Muonion olos polar centerissä perjantaina 13. 92019 klo 19 kuultavan konsertin johtaa kapellimestari john storgårds.

Illan ohjelma soi tunnetta. Espanjalaiselta säveltäjältä xavier montsalvatgelta kuullaan ensi kertaa suomessa taidemaalari-kuvanveistäjä salvador dalílle omistettu folia daliniana. Ranskalaiselta édouard lalolta esitetään kiehtova sävellys symphonie espagnole sooloviululle ja kamariorkesterille. Mordechai rechtmanin sovituksena se esitetään nyt ensi kertaa suomessa. Konsertin päättää tunnetun venäläisen myöhäisromantiikan säveltäjän sergei rahmaninovin sinfonia no 3 a-molli op. 44Sinfonian on sovittanut kamariorkesterille iain farrington ja sovitus on suomen ensiesitys.

Tel avivissa syntynyt guy braunstein on instrumenttinsa kansainvälinen tähti, joka määrittelee uudelleen viulun mahdollisuudet. Hän on opiskellut viulunsoittoa chaim taubin ja myöhemmin new yorkissa mm. Pinchas zuckermanin johdolla. Vuonna 2000 braunstein nimitettiin kaikkien aikojen nuorimpana konserttimestarina berliinin filharmoniseen orkesteriin. Sitä seuranneella solistinurallaan hän on työskennellyt monien maailman tunnetuimpien orkesterien ja kapellimestareiden kanssa. Nykyisin braunstein on myös itse suosittu kapellimestari. Hänen soittimenaan on harvinainen francesco roggierin valmistama viulu vuodelta 1679.

Liput 20 €.
Ennakkoon lapland hotels olos, https://www. Lyyti. Fi/reg/kamarisinfonia2019.
Tuntia ennen konserttia polar kota.

Tapahtuman järjestäjä: Lapin kamariorkesteri

Lisätietoja:
Tiina Qvist
Tiina Qvist, 0163226056
Seija Karvinen, 0503151483

https://www.laplandhotels.com/FI/kalenteri/tapahtumat/olos/lapin-kamariorkesterin-konsertti-olos-polar-centerissa.html
Karttaa ei ole saatavissa