Arkisto

Luonnon tunteet ja hetket – Konsta Punkan luontokuvia


24.05 - 31.08 (09:00 - 17:00)
Tunturi-Lapin luontokeskus
Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskuksissa pääsee tänä kesänä katsomaan livenä  Konsta Punkan, yhden  maailmalla tunnetuimman suomalaisen luontokuvaajan, hienoja valokuvia. Upea valokuvanäyttely avautuu kansallispuistopäivänä 24.5. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskuksissa Hetassa, Pallaksella ja Ylläksellä ja huipentuu Suomen luonnon päivänä 31.8..

Jokaiseen luontokeskukseen valitut kuvat muodostavat yhdessä kokonaisuuden. Koko näyttelyn katsoakseen pitää kulkea läpi kansallispuiston Ylläkseltä Pallaksen kautta Hettaan tai toisin päin. Tunnelmallisten maisemien ja kuvaajan taikomien eläinten valokuvanäyttelyyn pääsevät tutustumaan kaikki vapaasti koko kesän ajan. Näyttely huipentuu Suomen luonnon päivään 31. elokuuta, jolloin Konsta itse vierailee kaikissa kolmessa luontokeskuksessa kertomassa kuvistaan ja työstään.

Konsta Punkka on maailmanlaajuisesti tunnettu luontokuvaaja ja puhuja. Hän aloitti uransa jo 17-vuotiaana, kun valokuvausharrastuksesta tuli täysipäiväinen työ. Muutamassa vuodessa hänestä on kehittynyt huippukuvaaja, jota työ kuljettaa ympäri maailmaa. Silti pohjoinen luonto on yhä lähinnä sydäntä. Konsta Punkka on yksi suosituimmista suomalaisista Instagramissa, jossa hänellä on jo yli 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Näyttelyn kuvat ovat myytävänä!

Lisää Konsta Punkasta:
http://www.konstapunkka.com
https://www.instagram.com/kpunkka/
https://www.facebook.com/kpunkkaimages

https://www.luontoon.fi/se/tunturi-lapinluontokeskus/ajankohtaista

Tapahtuman järjestäjä: Metsähallitus, Lapin luontopalvelut

Lisätietoja:
Tunturi-Lapin luontokeskus
0206 39 7950
tunturi-lappi@metsa.fi

https://www.luontoon.fi/tunturi-lapinluontokeskus/ajankohtaista
Karttaa ei ole saatavissa