Arkisto

Kategoriat
tammikuu 9, 2018

Henkilökohtainen avustaja päiväkoti Riekkoon

Enontekiön kunnan varhaiskasvatus hakee henkilökohtaista avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa työsuhde alkaa aikaisintaan 15.1.2018 tai heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.5.2018 saakka. Työsuhteen jatkuminen pidempään on mahdollista. Työntekijän sijoituspaikka on päiväkoti Riekko Enontekiön Hetassa ja tehtävään kuuluu varhaiskasvatusikäisen lapsen avustamiseen liittyvät tehtävät. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määritellään KVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (esimerkiksi koulunkäynnin aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lastenhoitaja, päivähoitaja tai lähihoitaja).

Myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia huomioidaan.

Työkokemus lasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi, samoin kuin tuntemus lapsen kasvusta, kehityksestä ja perushoidosta. Tehtävässä toimiminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimityössä toisten kasvattajien kanssa.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo (CV) todistuksineen. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt lain (504/2002) edellyttämän rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Yhteystiedot: Vastaava lastentarhanopettaja Tiia Saatio, tiia.saatio@enontekio.fi, 0406539644
Työaika:osapäivätyö

Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat