Arkisto

Kategoriat
9 kesäkuun, 2023

Hyvinvointilautakunta kokoontuu 15.6.

Enontekiön opetustoimi on kilpailuttanut ne koulukuljetukset, joita ei voida joukkoliikenteellä hoitaa, ajalle 1.8.2023-31.7.2025. Kilpailutuksessa annettiin mahdollisuus myös optiovuoteen. Kilpailutus on ollut avoinna Hilmassa ajalla 24.4.2023-24.5.2023.

Hyvinvointilautakunnalla esitetään hyväksyttäväksi esityslistalla olevan listauksen mukaisesti Enontekiön koulukuljetukset ajalle 1.8.2023-31.7.2025. Lisäksi hyvinvointilautakunnalle esitetään, että se valtuuttaa hallinnollisen rehtorin järjestämään lukiolaiskuljetuksen Palojärven suuntaan, koska siitä ei tullut tarjousta.

Hyvinvointilautakunnalle esitetään hyväksyttäväksi Enontekiön kunnan kulttuurikasvatussuunnitelman 2024-2030 ja lähettää sen edelleen  hyväksyttäväksi kunnanhallitukseen ja valtuustoon.

Kulttuurikasvatussuunnitelma (KOPS) perustuu lakiin kuntien kulttuuritoiminnasta. Kulttuurikasvatussuunnitelma on työkalu kulttuuri-, taide- ja kulttuuriperintökasvatuksen toteuttamiseen kunnassa osana varhaiskasvatusta ja opetusta. Kulttuurikasvatussuunnitelma laaditaan ja sitä toteutetaan varhaiskasvatuksen, koulujen sekä kulttuuripalvelujen yhteistyönä.

Hyvinvointilautakunnalle esitetään myös, että Saamenkielisen varhaiskasvatuksen opettajan hakua ei jatketa, koska Hetan saamenkieliseen varhaiskasvatukseen ei ole tullut yhtään varhaiskasvatushakemusta 1.8.2023 alkavalle toimintakaudelle. Mikäli tarve saamenkieliselle varhaiskasvatuksen opettajalle tulee kesken toimintakauden, tuodaan esitys toimen hakuun laittamisesta hyvinvointilautakunnalle.

Esityslista kokonaisuudessaan https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_1562023

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat