Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 2, 2018

Kesätyöpaikkoja sosiaalitoimessa

KESÄTYÖPAIKAT SOSIAALITOIMI

Tule kesäksi töihin Tunturi-Lapin huikean kauniisiin maisemiin Enontekiölle!

Enontekiön kunnan sosiaalitoimessa on haettavana eri mittaisia kesäloman sijaisuuksia kotipalvelussa sekä vanhainkoti Luppokodissa ajalla 01.05.-30.09.2018.

Kotipalvelussa työskentelet enontekiöläisten ikäihmisten sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kotona. Työtehtävinä on tukea, ohjata ja avustaa kotona asumista ja arkea kuntouttavan työotteen mukaisesti. Työ kotipalvelussa on kaksivuorotyötä. Työ edellyttää ajokorttia. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Luppokoti tarjoaa kokonaisvaltaista,  ympärivuorokautista apua ja hoivaa ikääntyneille, paljon apua tarvitseville asukkaille. Työ Luppokodilla on kolmevuorotyötä.

Kelpoisuusehtoina tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Myös alan opiskelijat huomioidaan.
Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.

Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta, sitoutunutta ja innostunutta asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Saamenkieli katsotaan eduksi.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Enontekiön kunnan sosiaalitoimeen 23.4.2018 mennessä; Ounastie 165,  99400 Enontekiö tai sähköisesti
kotipalvelun osalta miia.ahlholm@enontekio.fi ja
Luppokodin osalta satu-marja.eira-keskitalo@enontekio.fi

Lisätietoja:

Kotipalvelun esimies/sosiaaliohjaaja Miia Ahlholm puh. 040-5598367

Luppokoti vastaava hoitaja Satu-Marja Eira-Keskitalo puh. 040-7669834


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat