Liikunta ja vapaa-aika

Kaunis kaamos -kirjoituskilpailun säännöt 2023

Kirjoita kaamokseen liittyvä tai kaamos-teemainen tarinamuotoinen teksti. Tekstien tulee olla omasi ja ennen julkaisemattomia. Parhaat tekstit palkitaan.

 

Kilpailuaika
22.10.22 – 11.12.2022.

Sarjat
Aikuisten sarja: Tekstin pituus vähintään 1 kpl A4 ja enintään 5 kpl A4.
Lasten- ja nuorten sarja 7 – 15 vuotiaille: tekstin pituus vähintään puolikas A4 ja enintään 3 kpl A4.
Tekstin voi kirjoittaa suomen tai pohjoissaamen kielellä.

Kilpailuteksti tulee toimittaa:
-11.12.2022 klo 23 mennessä
-Word tai PDF tiedostona
-sähköpostilla osoitteeseen: kilpailu@enontekio.fi.
-Sähköpostin aiheeksi: kirjoituskilpailu 2023
-laita kilpailutekstin loppuun nimimerkki (ei kirjoittajan oikeaa nimeä)
– ilmoita sähköpostissa: kumpaan kilpailusarjaan osallistut, kirjoittajan nimi, osoite, sähköpostiotoite ja puhelinnumero

Tai

Työn voi myös toimittaa kirjastolle kirjekuoressa, jossa työn nimi ja kirjoittajan nimimerkki on kirjoitettu kuoren päälle. Kirjoita yhteystietosi lapulle ja sulje se erilliseen kirjekuoreen. Laita suljettu kirjekuori kilpailutekstin kanssa samaan kirjekuoreen. Kuoren voi tiputtaa kirjaston palautuslaatikkoon tai postilaatikkoon.

Voittajan palkitseminen
Voittajan valitsee kilpailun raati. Molempien sarjojen paras teksti palkitaan lahjakortilla ja kaksi seuraavaa kirjapalkinnoin. Voittajat julkistetaan Kaunis kaamos – tapahtuman yhteydessä.

Palkitun tekstin julkaisu
Palkitut teksti julkaistaan joko sellaisinaan tai osittain editoituina Enontekiön Sanomissa ja Enontekiön kunnan kirjaston verkkosivuilla. Osallistumalla kilpailuun henkilö antaa suostumuksen oman, tekstin julkaisuun näissä medioissa, tekstin tullessa palkituksi.