Arkisto

Kategoriat
syyskuu 17, 2018

TE-palvelut tarjoaa syksyn aikana yrittäjille suunnattuja valmennuksia ja muita palveluja

Kevytyrittäjyysvalmennukset
Kevytyrittäjyysvalmennuksissa voit kartoittaa konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja eri keinot ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujille tuodaan esille ja heidän kanssaan rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys. 12 päivän mittaisia kevytyrittäjyysvalmennuksia järjestetään mm. Enontekiön naapurikunnissa: Kittilä-Kolari 24.9.-2.11. ja Muonio 1.10.-9.11.2018. Lisätietoa valmennuksista tästä.

Yrittäjävalmennukset
Yrittäjyysvalmennuksemme koostuvat eri valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yrittäjyyden ja yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Valmennukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät ja yritysvalmentajat. Yrittäjävalmennuksista saat lisätietoa tästä.

Rekryjelppi.fi
Lapissa on loppukesästä käynnistynyt uusi, ilmainen palvelu matkailualan ja matkailua tukevien alojen yrityksille rekrytoinnin tueksi. Rekryjelppi.fi palvelun tuottaa VMP, mukana on jo lähes parikymmentä yritystä ja mukaan mahtuu toki, palvelu on käytettävissä loppuvuoden.

Käynnissä on myös matkailun kohtaannon valtakunnallinen toimenpideohjelma MatkailudiiliMatkailudiili-ohjelma vastaa matkailualan yritysten akuutteihin rekrytointitarpeisiin, jotta yritykset saavat osaavaa työvoimaa juuri oikeaan aikaan.

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat