Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 26, 2018

Tervetuloa Kilpisjärven Virtu-palvelupisteen avajaisiin keskiviikkona 28.3.2018 !

Pitääkö sinun tulostaa matkaliput, maksaa laskuja verkkopankissa tai olla etäyhteydessä TE-toimiston tai sosiaali- ja terveysalan asiantuntijan kanssa? Virtu-palvelupisteessä se onnistuu.

Kilpisjärven monitoimitalolle avataan Virtu-palvelupiste, sähköisen asioinnin paikka kuntalaisille. Helppokäyttöisellä palvelupisteellä voi käyttää kuvapuhelinpalveluita, muita internetissä olevia palveluita sekä tulostaa, kopioida ja skannata asiakirjoja. Virtu-palvelupisteeseen on asennettu kosketusnäyttöinen tietokone, web-kamera ja mikrofoni sekä Arctic Communicator –kuvapuhelinohjelma. Kuntalaiset voivat käyttää palvelupistettä sen ollessa vapaana tai varata sen käyttöönsä joko sähköisestä kalenterista tai soittamalla.  Palvelupisteen käyttö on maksutonta.
Virtu-palvelupisteeseen voi sopia etätapaamisen esimerkiksi TE-toimiston tai sosiaali- ja terveysalan asiantuntijan kanssa. Myös Kelan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kuvapuhelimella. Virtu.fi -verkkopalvelussa voi käyttää paitsi oman kunnan myös kuntayhtymien, valtion, järjestöjen sekä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen koordinoimia palveluita.

Tule tutustumaan Virtu-palvelupisteen käyttöön Kilpisjärven monitoimitalolle keskiviikkona 28.3. klo 13-15.  Virtu-palvelupisteen käytössä opastaa Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta Rovaniemeltä.

Tervetuloa tutustumaan sähköiseen asiointiin ja nauttimaan pullakahvit kanssamme!

Lisätietoja:

Mihku Näkkäläjärvi, ATK-vastaava, Enontekiön kunta p. 040 5606 087
Maarit Pirttijärvi, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus p. 040 5440 524


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat