Arkisto

Kategoriat
kesäkuu 4, 2018

Toimistosihteeri Enontekiön Sähkö Oy:lle

Enontekiön Sähkö Oy on 1.1.2000 perustettu Enontekiön kunnan omistama sähkönjakeluyhtiö. Aiemmin vuodesta 1955 alkaen yhtiö on toiminut nimellä Enontekiön kunnan sähkölaitos. Jakeluverkkoa on noin 800 km, jonka kautta siirrämme sähköä noin 1850 asiakkaalle.

Energiapolar Oy:n osakkaana huolehdimme myös Energiapolar Oy:n asiakaspalvelusta alueellamme. Lisäksi olemme osakkaana Kittilän Alueverkko Oy:ssä, Luoteis-Lapin Energia Oy:ssä ja Pohjois-Suomen Energiatieto Oy:ssä. Yhtiössämme työskentelee 6 sähkönjakelun ammattilaista ja liikevaihtomme viime vuonna oli noin 1,4 miljoonaa euroa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu mukaan lukien Energiapolar Oy:n edustus jakelualueellamme sekä toistaiseksi taloushallinnon tehtäviä mm. yhtiön kirjanpito, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, laskujen maksu, maksuliikenteen seuraaminen ja perintä sekä toimitusjohtajan osittainen sijaistaminen hallinnollisten tehtävien osalta.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, toimistotehtävistä ja taloushallinnon tehtävistä mm. kirjanpidosta ja talousraportoinnista. Lisäksi arvostamme kehityshakuisuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä noudattaa aikatauluja. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Norjan/ruotsin kielen taito sekä saamen kielen taito katsotaan eduksi. Sähkötekninen osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Toimeen valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa kaupan tai hallinnon alan toisen asteen ammatillista perustutkintoa tai soveltuvaa kaupan ja hallinnon alan opisto- tai AMK-tasoista tutkintoa.

Työssä käytettäviä ohjelmistoja ovat mm. Generis, AX, CRM, Fivaldi ja Passeli.

Työsuhde on määräaikainen 31.1.2020 asti ja määräaikaisuuden perusteena ovat mahdolliset organisaatiomuutokset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Toimitusjohtaja Johannes Rauhala 040 680 3697, johannes.rauhala(at)enontekio.fi

Hakuaikaa jatkettu 31.7.2018 asti. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen: johannes.rauhala(at)enontekio.fi Otsikolla ”Toimistosihteeri”. Hakemuksia ei palauteta

mol.fi


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat