Arkisto

Kategoriat
5 joulukuun, 2023

Tule rinnetyöntekijäksi Hetta Hiihtomaahan Enontekiölle kaudeksi 2023-2024 ! Haemme kahta rinnetyöntekijää !

Rinnetyöntekijänä työskentelet hiihtohisseillä, autat ja opastat asiakkaita ja samalla valvot, että kaikilla on turvallista ja mukavaa viettää aikaa rinteessä.  Osallistut rinteen, hissien ja muiden laitteiden ja rakennusten huoltotehtäviin, kunnon seurantaan ja siisteyden ylläpitoon. Työssä käytetään päivittäin moottorikelkkaa.

Toinen rinnetyöntekijä työskentelee myös välinevuokraamossa. Välinevuokraamossa autat ja opastat asiakkaita välineiden vuokraamiseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi huolehdit välinevuokraamon siisteydestä.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kielitaitoa. Voimassa oleva ensiapukortti on plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa sen työsuhteen alussa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään.

Hetta Hiihtomaa avataan joulukuun 2023 aikana ja pidetään vuonna 2024 auki huhtikuuhun. Työaika 38,25 tuntia viikossa. Työ alkaa heti ja kestää 19.4.2023 saakka. Mikäli lumitilanne sallii, voi työsuhde jatkua 30.4.2024 saakka. Tehtävissä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen mika.karsikas@enontekio.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2023. Luemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.hettahiihtomaa.fi


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat