Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 8, 2019

Varhaiskasvatuksessa haettavana lastenhoitajan toimi

Enontekiön kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimen 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Ensisijaisena sijoituspaikkana on Päiväkoti Riekko, saamenkielinen ryhmä.
Lastenhoitajan tehtäviin kuuluvat varhaiskasvatuksen hoito- ja kasvatustehtävät. Työssä edellytetään saamenkielen taitoa ja laajaa saamelaiskulttuurin tuntemusta. Lastenhoitajan tehtävässä arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista. Toimen täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Enontekiön kunnan työpaikka on savuton.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 30.4.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostiositteeseen sarita.helttunen@enontekio.fi tai osoitteella Enontekiön elinvoimalautakunta, Ounastie 165, 99400 Enontekiö.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat