Liikunta ja vapaa-aika

Elokuvat

Kino Hetta esittää elokuvia Tunturi-Lapin luontokeskuksen auditoriossa, osoitteessa Peuratie 15.

Tällä sivulla tiedotetaan tulevista elokuvista. Lisätietoja elokuvatoimintaan liittyen saa Mihku Näkkäläjärveltä (mihku.nakkalajarvi@enontekio.fi).

Kino Hetta ylläpitää on myös julkista Facebook-ryhmää (https://www.facebook.com/groups/enontekionkunnankino), johon kaikki halukkaat voivat liittyä.

Lippujen ostaminen:

 

Elokuvaliput esitysten yhteydessä myy Kahvila Peura. Ennakkoliput ja vapaaliput myy luontokeskuksen palvelupiste. Ennakkolippuja ostaessa määritellään, mihin elokuvaan ja mihin esityskertaan liput ostetaan. Ennakkolippu ei siis käy muuhun kuin määriteltyyn esitykseen.

Vapaalippuja on myynnissä 6 euron ja 9 euron arvoisina. Näiden vapaalippujen voimassaoloaika on 1 vuosi ja niitä voi ostaa vaikka lahjoiksi elokuvien ystävälle.

Nämä liput käyvät kaikkiin kyseisen hintaisiin elokuviin. Jos joku haluaa katsoa 6 euron hintaisen elokuvan 9 euron vapaalipulla, hänelle ei hyvitetä erotusta.

Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä, kun tulette elokuviin!

Kevätkausi 2021:

 

Ei vielä vahvistettuja esityksiä

 

Ooppera/balettiesitykset 2021:

 

Kino Hetta esittää tällä kaudella myös laadukkaita ooppera- ja balettiesitysten live-tallenteita ympäri maailmaa. Kauden ohjelmisto:

Torstaina 21.1.2021 klo 18, Teatro alla Scala / ANDREA CHENIER, kesto n. 2h 35min, laulettu italiaksi, tekstitetty suomeksi, liput 20€

Lippu esityksiin maksaa 20€, sisältäen käsiohjelman. Lipunmyynti esitysten yhteydessä Kahvila Peurasta, mutta lipun voi ostaa myös ennakkoon luontokeskuksen palvelutiskiltä.

Tervetuloa!

Enontekiön kunta/nuorisotoimi