Asuminen ja ympäristö

Kunnan tontit

Enontekiön kunnalla on myytävänä kaavoitettuja tontteja Hetassa ja Kilpisjärvellä sekä kaavoittamattomia rakennuspaikkoja Palojoensuun ja Peltovuoman kylissä.

Tarjolla on omakotitontteja, loma-asuntotontteja, matkailua palvelevia tontteja, liiketontteja sekä teollisuustontteja.

Vapaat tontit kartalla

Enontekiön kunnan vapaat tontit (paikkatietoikkunan karttajulkaisu)

Ohjeita paikkatietoikkunan karttajulkaisun käyttöön:

  • Karttatasot valikosta voi valita haluamansa taustakartan ja laittaa näkyviin tai pois näkyvistä muita karttatasoja. Taustakarttana voi käyttää esimerkiksi asemakaavaa tai ortokuvaa.
  • Hakuja voi tehdä paikannimellä tai osoitteella, kirjoita osoitteen perään välilyönnin jälkeen Enontekiö, jolloin saat luettelon vain Enontekiöllä olevista kohteista. Hakea voi myös kiinteistötunnuksella.
  • Mittaustyökalut saat käyttöösi hakutoiminnon oikealla puolella olevasta painikkeesta, jossa on kolme valkoista viivaa päällekkäin. Mittaus lopetetaan tuplaklikkaamalla.
  • Mobiililaitteilla saat halutessasi oman sijaintisi kartalle klikkaamalla karttatasopainikkeen vasemmalla puolella olevaa ympyränmuotoista painiketta. Saat sijainnin pois kartalta klikkaamalla samaa painiketta uudelleen.
  • Vasemman alakulman keltamustaa logoa klikkaamalla kartta avautuu paikkatietoikkunan käyttöliittymässä, jossa on enemmän aineistoja ja toimintoja käytettävissä.

Lisätietoja antaa:
maankäyttöinsinööri eanangeavahusinšenevra
Kai Takkunen 040 5716537 kai.takkunen@enontekio.fi