Arkisto

Kategoriat
17 joulukuun, 2020

Kysely raja-alueille: Onko koronakriisi vaikuttanut arkeesi?

Pohjoismaiden kansalliset rajoitukset, ohjeet ja päätökset vaikuttavat Pohjoismaiden raja-alueilla toimivien ihmisten ja yritysten arkeen. Auttakaa meitä antamalla ajankohtainen kuva siitä, miten tämä on vaikuttanut jokapäiväiseen elämäänne raja-alueella, ainoastaan vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Maaliskuun puolivälistä lähtien Pohjoismaiden ministerineuvoston rajaesteiden neuvosto on yhteistyössä Pohjoiskalotin Rajaneuvonta/Nordkalottens Grensetjeneste, Grensetjänsten Sverige-Norge, Øresunddirekt ja Info Norden -informaatiopalvelujen kanssa raportoinut pohjoismaisille yhteistyöministereille raja-alueilla tapahtuneista häiriöistä johtuen maiden eri rajoituksista, ohjeista ja päätöksistä.

Kesäkuussa suoritimme myös kyselyn, johon nyt on tulossa jatkoa. Vastaamalla kyselyyn voimme saada ajankohtaisen kuvan raja-alueiden tilanteesta ja saada myös ajankohtaisen kuvan siitä, miten kansalliset rajoitukset ja päätökset ovat vaikuttaneet sinuun, joka asut ja työskentelet raja-alueella.

Toivomme kaikkien raja-alueella asuvien ja työskentelevien vastaamaan kysymyksiimme riippumatta siitä, vastasivatko he kyselyyn kesäkuussa vai eivät.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia ja se tulee olemaan avoinna koko joulukuun ajan.

Klikkaa tätä päästäksesi kyselyyn.

https://surveys.enalyzer.com/survey?sessionid=3c873ccb-4942-4363-aae5-fb3518b1d6d8


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat