Liikunta ja vapaa-aika

Kaunis kaamos -valokuvauskilpailu 2022

Valitse paras kuva, jonka olet ottanut kaamosalueella kaamoksesta ja lähetä se kilpailuumme 5.1.2022 mennessä

 

Kilpailusarjoja on kaksi: avoin sarja ja alle 16-vuotiaiden lasten sarja. Palkinnot avoimessa sarjassa ovat Fotonordicin 500€ arvoinen lahjakortti, Lapland Hotelsin kahden hengen illalliskortti (hotelliin Hettassa, Kilpisjärvellä tai Oloksella) ja Lasten sarjan palkinto Kamera-lehden vuosikerta.

Voittajan valitsee valokuvaaja Kristiina Johansson

Kaunis Kaamos -tapahtuman mainos

 

Lue kilpailun säännöt huolellisesti. Lähetä kuva sähköpostiosoitteeseen kilpailu (at) enontekio.fi. Viestin enimmäiskoko liitteineen on 20 MB.

Kilpailun säännöt

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
Kilpailu on kaikille avoin. Kuvan on oltava otettu kaamosalueella, kaamos aikana ja sen tulee kuvata kaamosta. Kilpailu alkaa 26.11.2021 ja päättyy 5.1.2022 klo 23. Voittajat palkitaan 15.1.2022 Kaunis kaamos – valokuvan ja kirjan tapahtumassa Enontekiön Hetassa.

KILPAILUKUVAT
Osallistujat lähettävät kuvansa sähköpostiosoitteeseen kilpailu (at) enontekio.fi. Viestin enimmäiskoko liitteineen on 20 MB. Kuviin tulee liittää:

-mihin kilpailusarjaan osallistuu: avoinsarja tai lastensarja
-lyhyt sanallinen kuvaus, enintään 10 sanaa
-kuvaajan nimi
-kuvaajan yhteystiedot
-missä kuva on otettu
-milloin kuva on otettu, päivämäärä
Kukin osallistuja saa lähettää yhden kuvan.
Kuvan on oltava osallistujan itsensä ottama.
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden hylätä kilpailuun osallistuminen, mikäli vaaditut tiedot ovat puutteellisia.
Kuvat voidaan laittaa sanallisen kuvauksen kanssa järjestäjän web-sivuille.

Kuvan käsittelyssä ovat sallittuja ainoastaan perusmuokkaukset, kuten terävöinti, kontrastin säätö, yksinkertainen rajaus tai perustehosteet ja -suodattimet.

Kuvien viimeinen lähettämisaika on 5.1.2022 klo 23. Suomen aikaa.

TEKIJÄNOIKEUDET/IMMATERIAALIOIKEUDET
Jokaisen lähetettävän kuvan tulee olla alkuperäinen, aiemmin valokuvakilpailuissa julkaisematon ja osallistujan itsensä ottama. Osallistujalla on oltava tekijänoikeudet kuvaan.

Osallistujalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin.

Osallistujan lähetettyä kuvansa kilpailuun hänen katsotaan antaneen Enontekiön kunnalle oikeuden käyttää kuvaa painotuotteissa ja sähköisessä mediassa maksutta valokuvakilpailun edistämistarkoituksessa ja kilpailun voittajien julkistamisessa. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.

PALKINTO
Aikuisten sarjan palkinnot ovat 500 euron arvoinen lahjakortti Fotonordiciin, Lapland Hotelsin kahden hengen illalliskortti (hotelliin Hettassa, Kilpisjärvellä tai Oloksella) ja lasten sarjan palkintona Kamera-lehden vuosikerta.

Hintoihin sisältyy Suomen arvonlisävero, jota ei voida vähentää eikä korvata. Järjestäjä maksaa asianmukaiset verot viranomaisille.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai vaihtaa kilpailun palkintoja ja/tai muokata kilpailun sääntöjä tarpeen vaatiessa ilman etukäteisilmoitusta.

Järjestäjä huolehtii palkintojen tilaamisesta ja toimittamisesta voittajille.

Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen mahdollisista vioista. Niihin liittyvät tiedustelut tulee suunnata palkintojen valmistajalle/jälleenmyyjälle.

TUOMAROINTI JA KILPAILUN TULOKSET
Nimetty tuomari valitsee voittajakuvat ja hänen päätöksensä on lopullinen.  Valintaprosessiin tai päätöksentekoon liittyvää viestintää ei tulla käymään.

Kuvat arvioidaan seuraavien kriteereiden pohjalta:
– Taiteellisuus ja visuaalisuus
– Kilpailun teeman ilmentyminen kuvassa
– Omaperäisyys ja luovuus

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla jakamatta palkintoja, jos lähetetyt kuvat eivät täytä tässä asiakirjassa mainittuja vaatimuksia.

Kilpailun tulokset julkaistaan sivulla enontekio.fi  ja voittajille ilmoitetaan tuloksista sähköpostitse.

SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN
Lähettämällä kuvan kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi.

Järjestäjä harjoittaa asiaankuuluvaa huolellisuutta kuvien keräämisessä, valinnassa ja säilytyksessä, eikä sitä voida pitää vastuussa kuvien katoamisesta, varastamisesta tai tuhoutumisesta.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Kaunis kaamos –valokuvakilpailun järjestää Enontekiön kunta.