Asuminen ja ympäristö

Ostetaan/vuokrataan tontteja ja kiinteistöjä

Sivulla voi ilmoittaa halunsa ostaa/vuokrata kiinteistö tai tontti Enontekiön alueelta. Ilmoitettavat tiedot tulee toimittaa sähköpostilla: marja-leena.saukkonen@enontekio.fi.

Ostaja/vuokraaja ja myyjä neuvottelevat itse mahdollisen kaupan tai vuokrasopimuksen. Ilmoittajan tulee huolehtia ilmoituksen ajantasaisuudesta. Palvelu on maksuton.

Enontekiön kunta ei toimi kiinteistönvälittäjänä.

Ostetaan tontti / mökki / tila  / hallikiinteistö Enontekiöltä. p, 040 5366 464

Etsin ostomielessä tonttia Hetta – Leppäjärvi Näkkälä alueelta. Ei tarvitse olla rantatontti! Vähimmäisvaatimuksena, että tontille pääsisi asuntovaunun kanssa. Plussaa on jos maata on sen verran, että siihen myöhemmin pystyisi rakentamaan mökin (5000m2 ?).

Vaihtoehtoisesti olisin myös kiinnostunut vuokraamaan ”tontin kulmaa” asuntovaunun paikaksi, esim. jos perikunnalla olisi vaikka vanha mummola jonka pihapiiri on tyhjillään tmv… sähkö ja vesi mahdollisuus olisi mukava plussa mutta ei välttämättömyys. Muutkin kuin yllämainitut sijainnit huomioidaan vuokraustapauksessa.

Janita Koskela 0407420990

Etsin Muonionjokeen rajoittuvaa tonttia, palstaa tms.- tai pientä vaatimatonta mökkiä. Sähköt eikä vesi ole pakollisia. Tarjoa postiini: marko.anttonen@hotmail.com

Ostetaan eräpaikka Enontekiöltä, mielellään käsivarresta. Kaiken kokoiset kiinnostavat ja Enontekiön yhteismetsäosuudet plussaa.matti.oula.uusitalo@gmail.com tai p. 040 5330834

 

Haetaan asuntoa vakituiseen asuinkäyttöön joko vuokralle tai ostan omaksi. Tarkoituksena muuttaa Enontekiölle vakituisesti asumaan. Otathan pian yhteyttä Riitta Vanhala puh. 0440606565 sähköposti riittavanhala58@gmail.com.

Etsitään pientilaa eläintenpitoon. Löytyy vuohia, hevosia, lampaita. Toivomme vähintään 3 hehtaaria maata. Rakennukset saavat vaatia remonttia. Budjetti 40 000e .

Yhteydenotot 0503766962 (tarja) tai s.posti ropponen.tarja@gmail.com

OSTETAAN asunto Kilpisjärveltä. Mielellään K, OH, 1MH, SAUNA, PESUHUONE, VARASTO. Vaihdossa tarjoan lomaosakkeen Ylläksellä, Äkäslompolosta n. 9 km. Lomaosake on paritalon toinen pääty taloyhtiössä, jossa kolme hirsiparitaloa. Alakerta 67 m2 ja parvi n.25 m2. Rakennusvuosi 1991, kylpyhuoneremontti 2019, keittiöremontti 2020. Vastike 120 €/kk, sisältää jätehuollon, aurauksen ja veden. Lisätietoja Hanna Kämäräinen puh. 0449737497

Haluaisimme ostaa mökin tai tontin Muonionjoen varrelta.
Mökissä sähköt eivät ole pakollisia, kaikenlaiset kohteet kiinnostaisivat.
Tarjoa rohkeasti postitse marko.anttonen@hotmail.com

Haaveena löytää ja ostaa pienehkö erämaapalsta Enontekiöltä, mökin kanssa tai ilman.
Tarjouksia vastaanotetaan uuden kevään innolla…kiitos!
kaiekolaine@gmail.com

Haluaisin ostaa rantatontin/kiinteistön Pallaksen läheisyydestä.
Tomi Hurme   puh +358407002072
Tomi.Hurme@fi.mcd.com