Asuminen ja ympäristö

Ostetaan/vuokrataan tontteja ja kiinteistöjä

Sivulla voi tiedustella kiinteistöjä tai tontteja Enontekiöltä. Palvelu on maksuton.
Ilmoitettavat tiedot tulee toimittaa: marja-leena.saukkonen@enontekio.fi

Ilmoittamalla et vielä sitoudu mihinkään. Voit perua ilmoituksen koska tahansa. Myyjä ja ostaja tai vuokraaja, neuvottelevat itse mahdollisen kaupan tai vuokrasopimuksen.

Enontekiön kunta ei toimi kiinteistövälittäjänä, eikä vastaa ilmoittajan antamien tietojen oikeellisuudesta.

Haluaisimme ostaa mökin tai tontin Muonionjoen varrelta.
Mökissä sähköt eivät ole pakollisia, kaikenlaiset kohteet kiinnostaisivat.
Tarjoa rohkeasti postitse marko.anttonen@hotmail.com

Haaveena löytää ja ostaa pienehkö erämaapalsta Enontekiöltä, mökin kanssa tai ilman.
Tarjouksia vastaanotetaan uuden kevään innolla…kiitos!
kaiekolaine@gmail.com

Haluaisin ostaa rantatontin/kiinteistön Pallaksen läheisyydestä.
Tomi Hurme   puh +358407002072
Tomi.Hurme@fi.mcd.com

Ostetaan tontti tai mökki Muoniojoen varrelta, tai välittömästä läheisyydestä, venevalkama oikeus Muoniojokeen pitäisi mielellään olla. Rakennusoikeutta vähintään saunamökkiin. Myös mökin osaomistus voisi mahdollisesti tulla kysymykseen.

Lisätietoja / tarjouksia voi lähettää spostiin
kauko.pitkanen@kptuote.com

Etsin vuokra-asuntoa kahden koirani kanssa, mielellään suht läheltä Hetan keskustaa, mutta kauempaakin saa tarjota. Tarve asunnolle olisi 1.5.2018 alkaen ja vuokra saisi olla korkeintaan 450€. Kovin erityisiä vaatimuksia meillä ei asunnolle ole kunhan perustarpeet täyttyy, eli vesi tulee sisälle, on sähköt jne.

Tarjoa rohkeasti!
eeva.tiittala@gmail.com

Ostetaan tontti tai määräala mökkiä varten Karesuvanto-Kilpisjärvi väliltä (miel. lähempänä Kilpisjärveä).

Mielellään rauhalliselta paikalta veden  läheltä, ei kovin kaukana tiestä.

Yhteystiedot: puh. 050-490 5325  e-mail. annelim@hotmail.com

Halutaan ostaa maa-alue jolla on puhdas suolampi, joka rajoittuu kallioon tai jonka rannalla on sen verran hiekka- tms. kovempaa maata, jotta sille voi rakentaa kodan tai kämpän. Mahdollisimman kaukana naapureista. Lammen suuruudella ei väliä, kaikki tarjoukset otetaan huomioon. Autotie perille ei välttämätön, polku toivottava.

Vastaukset sähköpostilla   juha.vakkuri@gmail.com

Vuokrataan/ostetaan lämmin hirsitupa ja tontti Enontekiöltä. Kaikki sijainnit joissa yli 2-3 kilometriä lähimpään naapuriin otetaan huomioon. Mitä kauempana naapureista sen parempi. Tontin koko vähintään parin hehtaarin tuntumassa, enempikin kelpaa. Ympäri vuoden asuttava mökki sähköllä ja juoksevalla vedellä pitäisi tontilta löytyä ja hyvä tie perille. Aluksi vuokrataan 1-2 vuodeksi ja jos hyvältä tuntuu, ostan pois koko setin! Tontille tiedossa yritys, koiratarhoja, sauna ja kota, sekä hehtaarin alueelle aitaus. Tämä siis oltava mahdollista, mutta kaikki on vuokran päätyttyä myös purettavissa. Alle 1km päässä jonkinsortin vesistö on iso plussa.

Tee tarjous mieluiten sähköpostiini chaoshuskies@gmail.com tai lähetä alustavasti tekstiviesti 040 51 22 691 / Elina, otan yhteyttä takaisinpäin. Kerro missä ja millainen mökki ja sen hinta, vuokra per vuosi/kk tai kokonaan osto. Tulen toukokuussa 2015 kiertämään ja katsomaan mestat.

Haluamme ostaa kohtuu hyväkuntoisen OMAKOTITALON (90 – 180 neliötä) Hetasta, mieluiten keskikylältä tai kilometrin säteeltä norjantien risteyksestä.

Leena ja Alpo Vuontisjärvi
040-507 55 78 klo 12-24
info@ounasloma.fi

Ostetaan tontti Enontekiön kunnan alueelta. Tontilla saa olla rakennus, mutta se ei ole välttämätön. Tarkoitus olisi löytää joko pieni mökki tukikohdaksi josta lähteä kalareissuille, taikka sitten hieman isompi tontti vesistön ääreltä johon rakentaa mökki.

Myös halvat, mutta vielä asuinkelpoiset/kohtuullisesti remontoitavat omakotitalot huomioidaan.Jos tontilla on rakennus, se saa sijaita periaatteessa missä vain, eli voi olla taajamassakin, mutta mikäli rakennusta ei ole, niin toivoisin sen olevan vähintään 5000m2 (mielellään yli hehtaarin) ja autolla saavutettavissa.

Tee tarjous hintapyyntöineen (ehdottomasti) sähköpostiin: markosaisa@hotmail.com

Hintaluokka alle 30 000e.

Perhe haluaa vuokrata talon/tilan,jossa karjanpitomahdollisuus Enontekiön kunnan alueelta.
Yst.vast. Katja Jomppanen puh.0408453086/ katja.jomppanen@gmail.com

Tahtoisimme ostaa mielellään rantatontin jostakin päin lappia. Kalastaminen on meille tärkeää joten siksi toivomme lähelle hyviä vesistöjä. Rakennuskelpoinen maa ja mahdollisimman lähelle tonttia/perille asti oleva tie olisi toivottavaa.
Tontin koolla ei väliä kunhan hinta pysyisi 1000-6000, ehdoton hintarajamme on 10 000e.
p.0442027780

Ostetaan erämaatontti vesistön rannalta pienelle eräkämpälle. Ei tarvitse olla tietä eikä sähköä.
p. 0405328623 

Etsin puhdasvetiseen vesistöön rajoittuvaa metsäpalstaa Palojoensuun tienoilta. Ei haittaa, vaikka palstalla olisi yöpymiskäyttöön soveltuva rakennus. Tie perille ei ole välttämättömyys ja reilun kokoiset palstatkin kiinnostavat.

Teppo
tepporam(at)gmail.com
puh. 040 5736376

Ostetaan erämaatontti vesistön rannalta. Rauhallinen sijainti, sähköä ja tietä ei tarvita. Mahdollisuus kalakämpän rakentamiseen.
Hintakattona 10000E.
mixu_paatelainen@hotmail.com

Ostan tontin joen tai järven rannasta. Vaatimuksena kirkas vesi, nätti maisema, hyvä rakentaa ja tie lähellä.
veikko.tiihonen@kuopio.fi

Ostetaan Kilpisjärven rannalta loma-tontin/loma-asunnon/maa-alueen rakennusoikeudella. Isompikin alue tulee kysymykseen.
Ystävälliset yhteydenotot Tapani Hakala 040-9003 915

Etsitään rauhallista erämaapalstaa tunturimaisemista. Tontin tulisi mieluiten rajoittua järveen, jokeen tai lampeen josta saa juomakelpoista vettä. Tieyhteys tontille saa olla huonokuntoinen / mahollisuus vetää tieyhteys.
Tontin koko voi olla kaikkea väliltä 0,5ha – 20ha,
hintakattona 10ke tuntumassa
iikka.eklund@gmail.com