Arkisto

Kategoriat
18 tammikuun, 2024

Lapin hyvinvointialue kutsuu palveluntarjoajia keskustelemaan Enontekiön ateriapalveluja koskevasta hankinnasta

Lapin hyvinvointialue etsii ateriapalvelujen valmistajaa ja toimittajaa Enontekiön kunnassa sijaitsevien Luppokodin ja toimintakeskus Hyrylän tarpeisiin sekä kotihoidon palveluiden piirissä oleville asiakkaille ympärivuotisesti.                                                                                                                                                                                       
Kevään aikana tehtävä kilpailutus aloitetaan markkinavuoropuhelulla, johon on julkaistu kutsu Hilma-sivustolla. Hankinnasta kiinnostuneita yrittäjiä ja muita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun sähköpostitse viimeistään perjantaina 26.1.2024 klo 15 osoitteeseen katri.toivola@lapha.fi.                                                                                                                                                                                                                                                                    Hankinnasta järjestetään esittelytilaisuus keskiviikkona 31.1.2024 klo 10–11. Kutsun Teams-tilaisuuteen saa ilmoittautumisen myötä.
Vuoropuheluun osallistuminen on vapaaehtoista, eikä sido hankinnan osalta mihinkään. Tarjouspyyntö on suunniteltu julkaistavan helmi–maaliskuussa.
– Yritämme markkinavuoropuhelulla tavoitella toimijoita, jotka voisivat kiinnostua aterioiden valmistuksesta ja toimituksen tuottamisesta Lapin hyvinvointialueelle Enontekiöllä seuraavan kahden vuoden ajan. Hankinnan tiedot täsmentyvät vuoropuhelun aikana ja otamme huomioon vuoropuhelun aikana mahdollisesti saatavia kommentteja eri toimijoilta, ruokapalvelujohtaja Sari Salo kertoo.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Lisätietoja
Ruoka- ja ateriapalvelujen tuottamisesta hyvinvointialueella: ruokapalvelujohtaja Sari Salo, 040 482 1605, sari.h.salo@lapha.fi
Markkinavuoropuhelusta ja kevään kilpailutuksen järjestelyistä: Lapin hyvinvointialueen hankinta-asiantuntija Katri Toivola, 040 613 9657, katri.toivola@lapha.fi

Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat