Kunta ja hallinto

Laskutusosoite ja -ohjeet

Enontekiön kunnan laskutusosoitteet


Enontekiön kunnan laskut tulee lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina, emme vastaanota suoraan kuntaan toimitettuja paperi- tai sähköpostilaskuja. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.


Verkkolaskuosoite:
Vastaanottaja: Enontekiön kunta
Verkkolaskuosoite/OVT: 00370190662111111
Verkkolaskuoperaattori: CGI  
Operaattorin välittäjätunnus: 003703575029 

Enontekiön kunnan y-tunnus on 0190662-1


Osoite paperilaskuille:
Enontekiön kunta
PL 988
00074 CGI

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Paperilaskussa tulee olla kirjoitettuna osoiteena:
Enontekiön kunta
PL 988
00074 CGI
(Ei enää: Enontekiön kunta, Ounastie…).


Toimittajaportaali
Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Kun haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, ottakaa yhteyttä Enontekiön kuntaan alla olevilla yhteystiedoilla.


Enontekiön kunnan tytäryhtiöiden laskuja ei toimiteta näillä ohjeilla. Yhtiöillä on omat verkkolaskutusosoitteet ja yhtiöiden paperilaskut toimitetaan Enontekiön kunnan osoitteella.

Enontekiön kunta on arvonlisäverolain 8c §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. Tästä syystä arvonlisäverolain 8 c §:ssä tarkoitettu käännetty arvonlisäverollisuus koskee Enontekiön kunnalle myytyjä rakentamispalveluja.


Lisätiedot laskujen käsittelystä
Kirjanpitäjä Ellenoora Mäkinen, ellenoora.makinen@enontekio.fi tai 040 6886737