Arkisto

Kategoriat
6 joulukuun, 2023

Arvoisat Enontekiön kuntalaiset

Joulun taika on jälleen yllämme, ja haluan toivottaa teille kaikille lämpimät joulutervehdykseni. Tämä on aika, jolloin pysähdymme arjen kiireestä ja antaudumme yhteisen rauhan ja läheisten ihmisten seuraan. Joulun sanoma kutsuu meitä jakamaan iloa, rakkautta ja hyvää tahtoa ympärillämme.

Kuluneen vuoden aikana olemme yhdessä kohdanneet monia haasteita, mutta olemme myös osoittaneet vahvuutemme ja yhteisöllisyytemme voiman. Kuntamme on täynnä omintakeista kauneutta ja ainutlaatuista henkeä, joka nousee esiin erityisesti juuri tällaisina hetkinä.

Toivotan teille kaikille hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää sekä rauhaisaa joulun aikaa ja antoisaa aikaa yhdessä läheistenne kanssa. Olkaa läsnä hetkessä, nauttikaa yhteisestä ilosta ja levätkää hyvin.

Uusi vuosi tuo tullessaan mahdollisuuksia ja lupauksia. Toivon, että voimme jatkaa yhteistä matkaamme kohti parempaa huomista yhdessä. Kuntalaisina meillä on voimaa muokata tulevaisuuttamme ja vaikuttaa siihen, millainen yhteisömme on. Yhdessä voimme tehdä Enontekiöstä entistä vahvemman ja viihtyisämmän paikan asua ja elää.

Kiitän teitä kuluneesta vuodesta, ja odotan innolla uusia mahdollisuuksia ja haasteita, joita tuleva vuosi tuo mukanaan. Toivotan teille kaikille onnellista ja menestyksekästä alkavaa uutta vuotta!

 

Ystävällisin terveisin,

Petri Härkönen

Enontekiön kunnanjohtaja


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat