Arkisto

Kategoriat
20 toukokuun, 2024

Elinvoimalautakunta kokoontui 8.5.

Elinvoimalautakunta valitsi toimistosihteerin virkaan merkonomi Katja Siekkisen. Toimistosihteerin virka oli haettavana 15.4.2024 saakka. Virkaan hakeneista neljä kutsuttiin haastatteluun, joista kaksi perui haastatteluun saapumisensa. Haastattelut pidettiin 25.4 ja 26.4. ja haastatteluryhmänä toimi hallintojohtaja/vs. kunnanjohtaja, elinvoimalautakunnan puheenjohtaja sekä tekninen johtaja. Hakemukseen ja haastatteluun perustuvan kokonaisarvioinnin perusteella haastatteluryhmä totesi yksimielisesti, että virkaan esitetään valittavaksi Katja Siekkinen.

Lisäksi elinvoimalautakunta nimesi vastuuviranhaltijan varahenkilöt kehittämisen ja elinvoiman –toimialalle irtisanoutuneen rakennuttamispäällikön tilalle.

Lautakunnan jäsenten esille ottamissa asioissa elinvoimalautakunta keskusteli Hetta Hiihtomaan menneestä kaudesta. Lautakunta lausuu yksimielisesti, että Hetta Hiihtomaata kehitetään eikä sitä lakkauteta. Lautakunta toivoo myös, että Hetta Hiihtomaa voitaisiin avata jatkossa jo joulukuussa.

Pöytäkirja kokonaisuudessaan https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Elinvoimalautakunta/Kokous_852024


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat