Arkisto

Kategoriat
10 tammikuun, 2024

Enontekiön kirjasto kehittää palvelujaan

Enontekiön kirjasto haluaa kehittää palveluaan. Kirjasto haluaa vastata asiakkaiden tarpeisiin ja kehittää esimerkiksi aineiston esilläpitoa, sekä tiloja niin, että tarjolla olisi paikkoja etäopiskeluun ja etätöiden tekemiseen ja pienryhmien kokoontumiseen. Kirjastolaki edellyttää kirjastoilta aktiivista tukea kansalaisyhteiskunnan toimintaan, sekä jatkuvaa lukemista edistävää toimintaa. Tilojen ja palvelujen uudelleen järjestelyllä tavoitellaan parannuksia näihin molempiin.

Suunnittelutyö tehdään keväällä ja siihen toivotaan mukaan kaikkia kuntalaisia ja kirjaston käyttäjiä. Tavoitteena on nostaa lukuinnostusta ja kehittää nykyistä paremmin kaikkia kuntalaisia laajasti palveleva kirjastotila ja kirjastopalvelut.

Suunnitteluun valittiin saatujen hintatietojen perusteella nuorten sisustusarkkitehtien toimisto Main Interiors Lahdesta. Hintatiedustelu lähetettiin kaikkiaan kahdeksaan toimistoon ja tiedusteluun vastasi viisi toimistoa. Suunnitelmien valmistuttua uudistuksia tehdään maltillisesti ja usealle vuodelle jaksottuen.

Tiedustelut

Heli Kolehmainen, kulttuurikoordinaattori


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat