Arkisto

Kategoriat
7 maaliskuun, 2023

Hyvinvointilautakunta kokoontui 23.2.2023

Hyvinvointilautakunta kokoontui 23.2.2023.  Se vahvisti vuoden 2023 käyttösuunnitelman ja investointisuunnitelman vastuuviranhaltijoineen hyvinvointilautakunnan alaisille toimialoille.

Kokouksessaan hyvinvointilautakunta laittoi auki Hetan yhtenäisen peruskoulun ja Enontekiön Erälukion yhteisen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran, Hetan yhtenäisen peruskoulun saamenkielisen opetuksen luokanopettajan viran ja Kilpisjärven koulun tuntiopettajan toimen, sekä valitsi valmiiksi haastatteluryhmät. Lisäksi hyvinvointilautakunta julisti haettavaksi Päiväkoti Riekkoon varhaiskasvatuksen opettajan toimen.

Hyvinvointilautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se perustaa toimistosihteerin toimen hyvinvointilautakuntaan ja julistaa toimen auki. Kyseessä on eläköitymisen vuoksi avoimeksi tulleen tehtävän täyttö.

Enontekiön kunnan opetustoimen koulukuljetukset ajalle 1.8.2023-31.7.2025 täytyy kilpailuttaa. Kilpailutuksessa ovat mukana kaikkien koulujen säännölliset oppilaskuljetukset, joita ei voida reittiliikenteellä hoitaa kahdeksi vuodeksi. Hankinta ylittää kansalliset kynnysarvot.

Hyvinvointilautakunta hyväksyi tarjouspyyntöasiakirjoihin kuuluvan palveluliitteen kokouksessaan 23.2.2023.

Tarkemmin kokouksen päätösten yksityiskohtiin voi tutustua linkistä

https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_2322023

 

 

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat