Arkisto

Kategoriat
23 helmikuun, 2023

Kausityöntekijöitä etsitään Hetta Hiihtomaahan kevääksi 2023

Etsimme kevääksi 2023 kausityöntekijöitä Hetta Hiihtomaahan. Haussa on kaksi rinnetyöntekijää ja yksi työntekijä välinevuokraamoon/kahvilaan. Työpäivät ovat pääsääntöisesti ke-su ja vapaalla ma-ti. Rinne on avoinna asiakkaille klo 12-18 välisen ajan. Työaika 38,25 tuntia viikossa. Työ alkaa heti ja kestää 30.4.2023 saakka.

Työssä rinnetyöntekijänä autat ja opastat asiakkaita ja samalla valvot, että kaikilla on turvallista ja mukavaa viettää aikaa rinteessä. Tämän lisäksi osallistut rinteen, laitteiden ja rakennusten huoltotehtäviin, kunnon seurantaan ja siisteyden ylläpitoon. Välinevuokraamossa autat ja opastat asiakkaita välineiden vuokraamiseen liittyvissä tehtävissä ja toimit kahvilatyöntekijänä. Lisäksi huolehdit välinevuokraamon ja kahvilan siisteydestä.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, vastuullisuutta, asiakaspalvelutaitoja ja kielitaitoa. Voimassa oleva ensiapukortti ja hygieniapassi (kahvilaan) ovat plussaa, mutta tarvittaessa järjestämme ne kuntoon. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla marja-riitta.lukkari@enontekio.fi. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja saat Marja-Riitalta p. 040-7396062.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat