Arkisto

Kategoriat
17 tammikuun, 2024

Kiinteistö Oy Enontekiön kunnan asunnot hakee toimitusjohtajaa

Kiinteistö Oy Enontekiön kunnan asunnot hakee ammattitaitoista ja aktiivista toimitusjohtajaa Tunturi-Lappiin.

Tarjoamme itsenäisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Suomen käsivarressa ja mahdollisuuden olla kehittämässä Enontekiön kunnan kiinteistöratkaisuja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Saamen kielen taito luetaan eduksi. Odotamme soveltuvaa ylempää tai alempaa (AMK) korkeakoulututkintoa, kaupallista ja/tai teknisen alan koulutusta, kiinteistöalaan liittyviä tutkintoja (AIT, IAT, ITS) sekä talousosaamista. Kuntakonsernissa toimiminen sekä vahva henkilöstöjohtaminen ovat hakijalle tuttuja.

Hakuaikaa on 31.1.2024 klo 16.00 saakka.

vs. Toimitusjohtaja Samuli Anttila, 040 5353 799, samuli.anttila@enontekio.fi

Hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Mäntyvaara, 0400 893 189,                                                                                                  juha-pekka.mantyvaara@enontekio.fi

 

KOY Enontekiön kunnan asunnot

Kiinteistöyhtiö omistaa vuokra- ja palveluasuntoja Hetassa sekä Karesuvannon ja Peltovuoman kylissä. Enontekiön kunnalla on yksityisissä asunto-osakeyhtiöissä vuokra-asuntoja Hetassa ja Kilpisjärvellä. Hoidamme kuntakonsernin sisällä myös liikekiinteistöjen ja kunnan vuokra-asuntojen isännöintiä. Enontekiön Liikekiinteistöt Oy ostaa toimitusjohtaja palvelut yhtiöltämme. Enontekiön Liikekiinteistöt Oy hallinnoi liikekiinteistöjä Hetan alueella.

Palveluksessamme on toimitusjohtajan lisäksi tekninen isännöitsijä, kiinteistösihteeri sekä neljä kiinteistönhoitajaa ja kaksi siivooja.

 

https://enontekio.fi/


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat