Arkisto

Kategoriat
3 huhtikuun, 2023

Kunnanhallitus kokoontui 28.3.2023

Enontekiön kunnanhallitus hyväksyi ja allekirjoitti tilinpäätöksen kokouksessaan. Kunnan tilinpäätöksen tulos 2022 muodostui 1 876 190,44 euroa ylijäämäiseksi. Tilinpäätös jätettiin tilintarkastajien tarkastettavaksi. Tilintarkastuksen jälkeen tilinpäätös menee tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen valtuuston käsiteltäväksi kesäkuun valtuustoon.

Kunnanhallitus valitsi virkaa hakeneista työpäällikön sekä valitsi haastateltavat hallintopalvelusihteerin toimeen.

Lisäksi kunnanhallitus käsitteli määräalojen ostamista Karesuvannosta ja Hetastakin kehittämään kunnan maanomistusta alueella sekä edesauttamaan uuden infran suunnittelua ja rakentamista. Kokouksessa käsiteltiin myös valtuustoaloitteita.

Hetan asemakaavan korttelissa 3 on tilaa liike- ja hotellirakentamiselle. Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että rakennuspaikat myydään hintaan 60 euroa / k-m2. Yli-Kyrön Tervatievan ranta-asemakaavan muutos eteni myös valtuuston käsittelyyn.

Kunnanhallitus päätti muuttaa elinvoimalautakunnan 21.3.2023 § 17 päätöstä, siten että kunnanhallitus poistaa äänestyskohteista elokuvalaitteiston Kilpisjärvelle, koska sen hinta ylittää talousarviossa osallistuvaan budjetointiin varatun 15 000 euron määrärahan. Muilta osin elinvoimalautakunnan päätös 21.3.3023 § 17 pysyy voimassa.

Lue pöytäkirja kokonaisuudessaan linkistä https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kunnanhallitus/Kokous_2832023


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat