Arkisto

Kategoriat
11 elokuun, 2023

Kunnanhallitus kokoontui 8.8.2023

Vaikka vielä on kesää jäljellä, ja tulee aurinkoisia päiviä, niin arkinen aherrus on alkanut ja kunnanhallitus piti syksyn ensimmäisen kokouksen.  

Enontekiön kunnanjohtajaksi valitun Petri Härkösen johtajasopimuksen kunnanhallitus hyväksyi solmittavaksi Petri Härkösen kanssa sekä valtuutti kunnanhallituksen puheenjohtajan allekirjoittamaan sopimuksen Enontekiön kunnan puolesta. Sopimus astui voimaan 9.8.2023 ja on voimassa toistaiseksi. 

Hallintopalvelusihteerin toimeen haastateltiin 2 hakijaa. Haastattelut pidettiin 4.8. ja haastatteluryhmään kuului hallintojohtaja sekä kunnanhallituksen puheenjohtajisto. Kunnanhallitus päätti haastatteluryhmän yksimielisen esityksen pohjalta, että hallintopalvelusihteerin toimeen valitaan Anne Keskitalo-Hohti.  

Matkailuyrittäjistä koostuva työryhmä on tehnyt esityksen, että Enontekiön ja Muonion kunnat lähtevät mukaan perustettavaan matkailun osakeyhtiömalliseen alueorganisaatioon osakkaiksi enintään 24,5 % osuudella osakkeista. Samalla kuntien toivotaan sitoutuvat ostamaan matkailumarkkinointia alueorganisaatiolta.   Enontekiön matkailun yhteismarkkinoinnin on tuottanut Enontekiön kunta vuodesta 2018. Matkailun yhteismarkkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista varten on koottu yhteismarkkinointiverkosto, johon kuuluu noin 40 alueen yritystä. Kunnanhallituksen kokouksessa kuultiin matkailumarkkinointiryhmän (MaRy) puheenjohtaja Sinikka Niskasta sekä Tunturi-Lapin Kehityksen Veli-Matti Hettulaa. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. 

 

Pöytäkirja luettavissa linkistä https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kunnanhallitus/Kokous_882023 

 

 

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat