Arkisto

Kategoriat
27 toukokuun, 2022

Kunnanjohtajan ja hallintojohtajan tehtäviin haastateltavat valittu

Enontekiön kunnanjohtajan ja hallintojohtajan tehtävien hakuaika on päättynyt ja haastatteluihin kutsuttavat hakijat on valittu.

Kunnanjohtajan virkaan saapui kahdeksan hakemusta. Tehtävään hakivat Peter Marks (Master’s Degree), Oula Mikkola (YAMK insinööri), Pirkkoliisa Pohjola (yhteiskuntatieteiden maisteri), Juha Putkonen (kauppatieteiden maisteri), Antti Ritvonen (kauppatieteiden maisteri, ekonomi), Teemu Roivainen (agrologi) sekä kaksi hakijaa, jotka toivovat, ettei heidän nimiään julkaista.  

Hallintojohtajan tehtävään haki kolme henkilöä: Marja-Riitta Lukkari (hallintotieteiden maisteri), Jaana Saha (filosofian maisteri) ja Antti Ritvonen (kauppatieteen maisteri, ekonomi), joka haki myös kunnanjohtajan paikkaa. 

Molempiin tehtäviin haastateltavat on valittu. Valinnat teki haastatteluryhmä, joka koostuu kunnanhallituksen jäsenistä, valtuuston puheenjohtajistosta, vt. kunnanjohtajasta ja henkilöstöjohtajasta. Haastattelut järjestetään kesäkuun alussa. 

Kunnanjohtajan tehtävään hakeneista haastatteluun on kutsuttu Mikkola, Pohjola ja Putkonen. Hallintojohtajaksi hakeneista haastatteluun kutsuttiin Lukkari ja Saha. 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat