Arkisto

Kategoriat
31 elokuun, 2022

Kunnanvaltuuston kokous 24.8.2022 pidetään uudelleen

Enontekiön kunnanvaltuuston kokouksen 24.8.2022 päätöksiä ei voida panna täytäntöön, koska päätökset olivat syntyneet väärässä järjestyksessä. Valtuuston varajäsenet oli kutsuttu koolle väärässä järjestyksessä. Kunnanhallitus totesi asian kokouksessaan 30.8.2022.

Uusi kunnanvaltuuston kokous järjestetään 7.9.2022 ja kokouskutsut lähetetään 31.8.2022.

Luppokodin ja kotipalvelun työntekijöille 300 euron koronalisä

Kunnanvaltuusto päätti myös myöntää Luppokodin ja kotipalvelun työntekijöille 300 euron kertakorvauksen kiitoksena jaksamisesta haastavissa työoloissa korona-aikana. Enontekiön kunta haluaa korvauksella osoittaa konkreettista arvostusta henkilöstölle heidän tekemästään työstään.

Luppokodin ja kotipalvelun henkilöstö ovat työskennelleet fyysisesti ja henkisesti kuormittavissa olosuhteissa keväällä 2022, jolloin yksiköissä ilmeni useita koronatartuntoja. Tilanne on lisännyt henkilöstön psykososiaalista kuormitusta, haastanut työssä jaksamista ja vaatinut joustavuutta ja nopeaa reagointia muuttuvissa tilanteissa. Henkilöstö työskenteli raskaissa suojavarusteissa kyseisenä ajanjaksona ja teki jopa tuplavuoroja.

Kertakorvaus maksetaan sekä vakituisille että määräaikaisille hoitotyöntekijöille sekä ruoka- ja puhtauspalveluiden työntekijöille.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat