Arkisto

Kategoriat
27 elokuun, 2019

Kunnanvirastolla avoimet ovet perjantaina 30.8. klo 10-16, kunnanhallituksen ja valtuuston julkiset kokoukset, Enontekijöiden 2019 palkiseminen sekä kunnan kokeilu- ja ideakulttuuriin tutustuminen

Kuntalaiset, mökkiläiset ja vieraat

Lämpimästi tervetuloa kunnanvirastolle perjantaina. Kahvistelun lomassa voi tavata työntekijöitä, seurata kunnanhallituksen (klo 13) ja valtuuston (klo 15) kokousta. Kokouksia voi seurata myös internetin kautta Enontekiön kunnan Youtube-kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UCsEqifF_ADGD0oO1xd2pJMg.
Klo 13 palkitaan Enontekijät 2019 kunnanhallituksen kokouksen aluksi. Valtuuston kokouksen jälkeen puolestaan kuntalaisilla ja mökkiläisillä on mahdollisuus tavata luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita. Lisäksi virastolla voi tutustua kunnan idea- ja kokeilukulttuuriin sekä jättää ideansa idealaatikkoon.

Kuntalais- ja mökkiläispiknik klo 11

Kunnanjohtaja Jari Rantapelkosen vetämä kuntalais- ja mökkiläispiknik on kotiseutumuseolle klo 11, missä tarjolla on pientä evästä jutustelun lomassa. Piknikin aiheina on mökkiläisten osallisuus ja Enontekiön tulevaisuus.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat