Arkisto

Kategoriat
19 huhtikuun, 2023

Luottamushenkilövalinnat

Enontekiön kunnanvaltuusto on 7.9.2022 hyväksynyt uuden luottamushenkilöorganisaation astuvaksi voimaan 1.1.2023 alkaen. Elinvoimalautakunta vastaa uudistuksen jälkeen elinvoima- ja kehittäminen toimialasta sekä infrastruktuuri toimialasta. Hyvinvointilautakunta on 1.1.2023 alkaen vastannut opetustoimen palveluista eli perusopetuksen ja lukiokoulutuksen järjestämisestä, varhaiskasvatuksen palveluista, henkilöstöstä ja työllisyydestä. Lisäksi hyvinvointilautakunta vastaa kulttuuri-, nuoriso- ja vapaa-ajan palveluista.  Hyvinvointilautakunnan alla olleet sosiaalihuollon palvelut siirtyivät Lapin hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Valtuusto hyväksyi 15.2.2023 § 8 organisaatiouudistuksen pohjalta päivitetyn hallintosäännön. Uusi hallintosääntö astui voimaan 1.3.2023.

Enontekiön kunnan organisaatiouudistuksen johdosta lautakuntien ja kunnanhallituksen rakennetta on tarpeen tarkastella uudelleen.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että organisaatiouudistuksesta johtuen valtuusto valitsee hyvinvointilautakunnan ja elinvoimalautakunnan sekä kunnanhallituksen jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä nimeää jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toukokuun 2023 kokouksessa.

Esityslista luettavissa kokonaisuudessaan linkistä

https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kunnanhallitus


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat