Arkisto

Kategoriat
27 maaliskuun, 2023

Valtuusto kokoontui 22.3.2023

Laillisen ja päätösvaltaisen kokouksen pääasiallisena asialistana olivat valtuustoaloitteet, joita oli vuosilta 2021 ja 2022.  Suurin osa aloitteista hyväksyttiin esityksen mukaan loppuun käsitellyiksi. Kilpisjärven monitoimitalon piha-alueen asfaltointi ja valtuuston kokousten aikaistaminen palautettiin kunnanhallituksen valmisteluun.

Kilpisjärven korttelien 9 ja 10 sekä Hommakankaan korttelien 9-52 asemakaavojen muutokset hyväksyttiin ehdotuksen mukaan. Kilpisjärven asemakaavan muutoksesta keskusteltiin perinpohjaisesti ennen ehdotuksen hyväksyntää.  Maankäyttöinsinööri Kai Takkunen esitteli myös Enontekiön kunnan tonttien luovutus- ja varausehdot, jotka hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti.

Uusia valtuustoaloitteita kuulimme Ulla Keinovaaralta, joka teki aloitteen ” Ounasmajan asukkaille toivotaan yhteistä oleskelutilaa, viriketoimintaan ohjelmaa ym. ” sekä Helinä Hautamäeltä, joka esitti ” Esitän, että yhdistysten vuosiavustusten hakuaikaa jatketaan maaliskuun loppuun saakka nykyisen tammikuun käytännön sijaan.”

Valtuuston puheenjohtaja ilmoitti valtuustoseminaarista, joka on 26.4.2023 valtuutetuille. Valtuuston toukokuun kokous on siirtynyt, se pidetään 8.5.2023. Kunnanjohtajan terveiset olivat, että pankkiautomaatti asennetaan 5.4.2023 Hettaan, ja hallintojohtaja kertoi irtisanoutuneensa virastaan valtuuston kokouksen aikana.

Pöytäkirja kokonaisuudessaan linkistä https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kunnanvaltuusto/Kokous_2232023

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat