Arkisto

Kategoriat
17 kesäkuun, 2024

Enontekiön kunnan sivistysjohtajana on 1.6. aloittanut Anne-Maria Näkkäläjärvi

Anne-Maria on opiskellut Lapin Yliopistossa yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Hän on opiskellut myös kasvatustieteitä, sekä johtamisen opintoja.

Sivistysjohtaja vastaa opetus- ja varhaiskasvatuspalveluista, vapaa-aika- ja nuorisopalveluista, kirjasto- ja kulttuuritoimen palveluista sekä työllistämisen palveluista. Hän toimii myös tärkeänä yhdyspintana Lapin hyvinvointialueeseen.

” Sivistysjohtajan tehtävänkuva vaikuttaa alkuvaiheen perehtymisen perusteella hyvin monipuoliselta ja odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea uusi työtehtävä tuo tullessaan. Ajattelen, että sivistystoimen perustehtävien lisäksi muutokset kuntien toimintaympäristössä tarjoavat mahdollisuuksia kehittämistyölle ja uudenlaiselle yhteistyölle kuntalaisten, heidän hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseksi ” kertoo Anne-Maria ajatuksiaan uudesta työstään.

Sivistysjohtajan virka on kunnassa uusi, mutta työnantaja sekä työyhteisö ovat Anne-Marialle tuttuja ennestään, koska hän on toiminut vuosikymmenen ajan kunnan sosiaalipalveluissa.

Vapaa-aikanaan Anne-Maria harrastaa käsitöiden tekemistä ja lukemista, sekä liikkuu paljon luonnossa.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat