Arkisto

Kategoriat
30 heinäkuun, 2021

Esko Rautiainen hallintojohtajan viransijaiseksi

Enontekiön hallintojohtajan viransijaiseksi on valittu Esko Rautiainen. Hän aloittaa tehtävässä elokuun ensimmäisellä viikolla. Rautiainen on tehnyt pitkän uran eri kuntien hallinto- ja johtotehtävissä.

”Into ja motivaatio tähän tehtävään on aivan huipussaan”, Rautiainen kommentoi. ”Olen loputtoman kiinnostunut kuntien hallinnon kysymyksistä, elinvoiman kehittämisestä ja päätöksenteosta. Se, että paikalliset ihmiset päättävät omalla vastuullaan ja omien arvojensa mukaisesti heitä koskevista kunnan asioista, on minusta todella hienoa. Haluan olla siinä mukana.”

Lappi on tullut kainuulaislähtöiselle Rautiaiselle tutuksi Savukosken kunnanjohtajan viransijaisena. ”Minuun iski kerralla Lapin-hulluus, kun olin ensimmäistä kertaa napapiirin pohjoispuolella. Odotan, että Enontekiö ja Tunturi-Lapin alue on vielä hienompaa.”

Rautiainen toivoo kuntalaisten ottavan häneen matalalla kynnyksellä yhteyttä. ”Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Kuntaa koskevissa asioissa kaikki kuntalaiset ovat tervetulleita juttusille.”


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat