Arkisto

LinkedIn-työpaja, osa 2/3


22.02 (14:00 - 16:00)
Linkedin on erinomainen kanava verkostoitumiseen, työnhakuun ja oman ammattitaidon osoittamiseen. Yhä useampi yritys arvostaa linkedin profiilia.

Linkedinissä voit jakaa työelämän ajatuksia, oivalluksia ja vinkkejä omalle verkostollesi.
Työnantajat käyttävät linkediniä myös rekrytoinnissa. Työnhaun osalta profiili toimii valmiiksi virtuaalisena ansioluettelonasi. Lisäksi voit Linkedin-profiilin luomisella täyttää yhden työnhakuvelvoitteen tehtävän.

Ilmoittautuminen 18.1. mennessä.

Linkedin koulutuksessa saat tiedot ja taidot Linkedinin käytöstä ja hyödyistä. Luot oman Linkedin-profiilin ja saat ohjausta Linkedinin käyttöön. Koulutus toteutetaan työpajamuotoisena verkossa.

Koulutus on kolmiosainen:.
25.1.2023 klo 14-16 Linkedin perusteet ja oma profiili.
22.2.2023 klo 14-16 työnhaku ja sisällöntuotanto Linkedinissä.
Maaliskuussa on lähipäivä, jolloin voit käydä kouluttajan kanssa kasvotusten asioita läpi. Kyseinen päivämäärä varmentuu myöhemmin.

Koulutuksen toteutus:.
Koulutus toteutetaan Teams-sovelluksella. Koulutuksen osallistumista varten tarvitset tietokoneen tai älylaitteen ja verkkoyhteyden. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiisi Teams-linkin. Mikäli sinulla ei ole tietokonetta tai älylaitetta tai sinulta puuttuu verkkoyhteys tai Teams-sovellus, ota yhteyttä hyvinvoiva kuntalainen - työllisyyden kehittäminen enontekiöllä -hankkeen työntekijään Jenni Peteriin, p. 040 571 2574.

Hakuaika koulutukseen on 18.1.2023 asti. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuessasi kirjoita maksajatietoon sana hanke.

Koulutus on tarkoitettu Hyvinvoiva kuntainen – työllisyyden kehittäminen Enontekiöllä -hankkeen kohderyhmälle työnhakutaitojen lisäämiseen. Kohderyhmään kuuluvat enontekiöllä asuvat 14–65-vuotiaat henkilöt, jotka kokevat tarvitsevansa kehittää työnhakutaitojaan. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja Enontekiön kunnan isännöimä. Sen erityistavoite on nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistämisen edistäminen.

Koulutus on maksuton hankkeen kohderyhmälle.

Lisätietoja:.
Palvelukoordinaattori Emmi Ylikoski, p. 040 195 0297.
Koulutusassistentti Jaana Hiltunen, p. 040 131 9734.

Tapahtuman järjestäjä: Hyvinvoiva kuntalainen - työllisyyden kehittäminen Enontekiöllä -hanke

Lisätietoja:
Jenni Peteri
0405712574
jenni.peteri@enontekio.fi

https://www.lappia.fi/kurssi/linkedin-tyopaja-hyvinvoiva-kuntalainen-hanke/