Arkisto

Kategoriat
1 kesäkuun, 2023

Hyvinvointilautakunta kokoontui 25.5.

Hyvinvointilautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle perustettavaksi toisen nuorisotyöntekijän toimen. Enontekiön kunnanvaltuusto on vuoden 2022 talousarvion hyväksymisen yhteydessä varannut määrärahat toisen nuorisotyöntekijän palkkaamiseen.

Nyt perustettavan nuorisotyöntekijän työnkuvaan kuuluu koulunuorisotyö Enontekiön kouluilla painottuen erityisesti nivelvaiheisiin. Lopullinen tehtävänkuvaus määritellään valitun henkilön vahvuuksien mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on nuorisoalan koulutus (AMK) tai vähintään soveltuva toisen asteen tutkinto, esim. nuoriso- ja yhteisöohjaajan tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto, sekä 5 vuoden kokemus nuorisotyöstä ja nuorten parissa työskentelystä. Kokemus liikunta- ja elämystoiminnan järjestämisestä nuorille katsotaan eduksi. Saamen kielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, yhteistyötaitoja ja organisointikykyä.

Hyvinvointilautakunta valitsi Hetan peruskoulun ja Enontekiön yhteisen äidinkielen lehtorin virkaan 1.8.2023 alkaen toistaiseksi FM Saana Koivumaan sekä Hetan peruskoulun ja Enontekiön Erälukion yhteiseen biologian ja maantiedon lehtorin virkaan 1.8.2023 alkaen FM Helena Tiaisen.

Hyvinvointilautakunta merkitsi alaisuuteensa kuuluvien toimialojen osavuosikatsaukset tiedoksi ja esittää ne edelleen tiedoksi kunnanhallitukselle ja ja tarkastuslautakunnalle.

Lautakunnan jäsenet ottivat esille Ounasmajojen asukkaiden viriketoiminnan järjestämisen sekä käsityön opettajatilanteen syyskaudella 2023.

Kokouspöytäkirja kokonaisuudessaan

https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_2552023

 

 


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat