Arkisto

Kategoriat
31 tammikuun, 2023

Hyvinvointilautakunta kokoontui

Tammikuun 26. päivä pidettiin vuoden ensimmäinen hyvinvointilautakunnan kokous. Satu-Marja Eira-Keskitalo puheenjohtajana, Sarita Helttunen sihteerinä sekä jäsenet/varajäsenet Outi Kurkela (1.varapuheenjohtaja), Ulla Keinovaara, Unto Kultima, Anna-Leena Maija ja Janne Näkkäläjärvi olivat paikalla. Esittelijänä oli Riitta Peltovuoma.

Eskelisen Lapin linjat ovat vaihtaneet tammikuun alusta (9.1.) aikatauluaan koulukuljetukseen sopimattomaksi. Oppilaalla on kuljetustarve, joten tämä iltapäiväkuljetus kilpailutettiin, mutta siinä jäätiin tyhjin käsin. Tarjouskilpailun jälkeen tuli hallinnolliselle rehtorille kuljetustarjous, josta hän teki hyväksyvän, väliaikaisen päätöksen siihen saakka, että hyvinvointilautakunta tekee asiasta päätöksen. Kokouksessaan lautakunta hyväksyi kuljetusyrittäjä Käsivarren Kuljetuksen tarjouksen ajalle 27.1. – 3.6.2023.

Enontekiön kunnalla on käytössä sähköinen asiakirjojen säilytysjärjestelmä LapIT Säilö. Olisi tarpeellista saada myös opetustoimen Primus-järjestelmän asiakirjat Säilöön. Sitä varten tarvitaan Säilöön lisäosa. Enontekiön kunnanvaltuusto on 14.12.2022 kokouksessaan varannut talousarvion investointiosassa Säilö-ohjelmiston hankintaan rahoituksen opetustoimelle. Hyvinvointilautakunta hyväksyy hankinnan ja valtuuttaa hallinnollisen rehtorin hoitamaan hankinnan.

Kokouksessa on päätetty kokousajat vuodelle 2023. Ulla Keinovaara otti esille Ounasmajojen asiakkaille viriketoiminnan järjestämisen, ja Unto Kultima koulukuljetusten kilpailutusaikataulun 2023.

Hyvinvointilautakunnan pöytäkirjan voi lukea linkistä https://enontekio.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Hyvinvointilautakunta/Kokous_2612023


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat