Arkisto

Kategoriat
11 tammikuun, 2023

Tule Tunturi- Lappiin töihin

Yritys- ja kehittämisasiantuntija haku jatkuu 13.1.2023 saakka.

Haemme innovatiivista henkilöä, jolla on kehittämishakuinen toimintatapa sekä intoa tuottaa yrityspalveluita Enontekiön kunnassa toimiville yrityksille. Matkailun kehittäminen sekä Suomen pohjoisimman lentokentän lentoliikenteen, reittiliikenteen ja asiointiliikenteen kehittäminen kuuluu pakettiin. Tehtäviin kuuluu myös kansainvälinen ja rajat ylittävä yhteistyö esimerkiksi Ruotsiin ja Norjaan. Kehittämishankkeet ovat Sinulle entuudestaan tuttuja, sillä hankkeisiin liittyvät käytännön työt ja hanketyöntekijöiden esihenkilönä toimiminen on olennainen osa työtäsi.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja monipuolinen yritys- ja elinkeinotoiminnan asiantuntemus. Valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pitkäjänteiseen kehittämiseen, erinomaista suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja/tai norjankielen taito katsotaan eduksi ja saamenkielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, mutta voit esittää hakemuksen yhteydessä myös palkkatoiveen. Käytämme viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Ohjekeskuksen kategoriat:

Kategoriat