Arkisto

Bikepacking Enontekiöllä -tilaisuus matkailuyrittäjille


16.08 (11:00 - 15:00)
Hotelli Hetan Majatalo

Ajankohta: 16.8.2022 klo 11 – 15. Kahvitus klo 10.30.

Paikka: Hotelli Hetan Majatalo, Riekontie 8, 99400 Enontekiö

Bikepacking, eli pyörävaellus, on noussut nopeasti suosioon maailmalla ja lajin harrastajamäärät ovat jyrkässä kasvussa myös Suomessa – mutta mistä oikeastaan on kysymys?

Pyörämatkailukeskuksen asiantuntijat Taneli Roininen ja Henna Palosaari kertovat millainen asiakasryhmä pyörävaeltajat ovat matkailuyrittäjien näkökulmasta, mitä he tekevät ja tarvitsevat, eli mitä palveluita eri yrittäjät voivat kehittää ja tarjota. Lisäksi keskustellaan siitä mikä on Enontekiön potentiaali pyörävaelluskohteena ja miten Enontekiötä kannattaisi markkinoida pyörävaeltajille!

Tilaisuus on maksuton ja se on osa Enontekiön matkailun arvoketjujen kehittäminen –hanketta (1/2021-8/2022).

Tule osallistumaan mielenkiintoiseen päivään ja ilmoittaudu heti ja viimeistään keskiviikkona 10.8.2022: satu.angeli@enontekio.fi tai 040 5757021, myös whatsapp.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteet, jotta ne voidaan huomioida aamukahvituksessa.

Osallistujamäärästä riippuen omakustanteinen lounas on mahdollinen joko Hetan Majatalolla tai lähietäisyydellä Jussan Tuvalla. Lounasosallistumisesta tiedustellaan lähemmin ilmoittautuneilta!

Olen lomalla 18.7-4.8, jona aikana ilmoittautumisiin ei tule kuittausta, mutta ne luonnollisesti huomioidaan.

Tanelin käsityötä on Arctic By Cycle Bikepacking Route, josta Enontekiön sisältävään reittiin voit käydä tutustumassa täällä: https://www.bikeland.fi/en/arcticpostroad-mtb-routeKarttaa ei ole saatavissa