Arkisto

Konsertti: Taakse jäänyttä elämää


13.04 (18:00 - 19:30)
Tunturi-Lapin Luontokeskus
Taakse jäänyttä elämää” -konsertti Tunturi-Lapin luontokeskuksessa 13.4. klo 18 vie kuulijat Eldankajärveltä Äänisen aalloille. Lauluja kuullaan niin Isosta-Iitasta kuin Liisa-pienestä ja tunnelmia löytyy reippaista marsseista aina haikeaan valssiin, polkkaa unohtamatta. Esiintyjinä ovat oopperalaulaja Raimo Laukka ja harmonikkataiteilija Reijo Kumpulainen. Konsertti on juonnettu ja myös yleisö pääsee laulamaan. Konsertin väliajalla voi nauttia Kahvila Peuran herkuista!

Oopperalaulaja Raimo Laukka oli kesällä 2008 esiintymässä Uhtuan Praasniekassa ja siellä syntyi ajatus sota-ajan lauluista koostuvasta levystä ja konserttikiertueesta. Taakse jäänyttä elämää-levy  julkaistiin 2.7.2010.

Raimo Laukka on kansainvälisesti menestynyt oopperalaulaja. Hän on tehnyt mittavan uran Suomen Kansallisoopperassa sekä vieraillut yli kymmenessä keskieurooppalaisessa oopperatalossa. Savonlinnan oopperajuhlilla Laukka on esiintynyt monena kesänä. Yhteistyö George de Godzinskyn kanssa oli avain viihteen ja operetin pariin.

 

Enontekiöläinen Reijo Kumpulainen on soittanut haitaria yli 30 vuotta ja toiminut  ammatti-muusikkona 20 vuotta. Reijolla on useita voittoja harmonikkakilpailuista, mm. Kultainen harmonikka (1999) ja Viljo Vesterinen -kilpailu (1993). Hän on julkaissut kaksi soololevyä, ”Tunturin tuuli kertoo” (2006) ja ”Kimalaisen lento” (1999).

Uransa aikana Reijo on soittanut esiintynyt eturivin iskelmäartistien kanssa niin tanssikeikoilla, konserteissa kuin levyilläkin. Nykyään Reijo toimii soiton- ja musiikinopettajana Enontekiöllä.

Reijo säveltää, sanoittaa ja sovittaa musiikkia sekä itselleen että muille artisteille. Hänen musiikkinsa on täynnä pohjoisia sävyjä sekä yllätyksellisiä käänteitä, mutta samalla kauniita melodioita ja harmonikkaperinnettä.

Lippuja (20 €) myydän konserttipaikalla klo 17 alkaen.

Lisätietoja:
Tunturi-Lapin luontokeskus
0206 39 7950
tunturi-lappi@metsa.fi

https://www.luontoon.fi/tunturi-lapinluontokeskus/ajankohtaista
Kartta latautuu...